Siemens KG36NAW22

7.554 kr

Energiklasse: A+, 223 liter køl / 66 liter frys, 1850 mm / 600 mm / 650 mm, Hvid / NoFrost

EAN: 4242003586457    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Køle-/fryseskab i hvidt design med NoFrost fra Siemens

Siemens KG36NAW22 køle-/fryseskab er i flot hvidt design og energiklasse A+. Udover sit flotte design er Siemens KG36NAW22 udstyret med NoFrost, så nu behøver du ikke længere at tænke på at din fryser skal afrimes, det klare dette køle/fryseskab af sig selv.

Energiklasse A+ Kapacitet køl: 223 liter Kapacietet frys: 66 liter Superkøl med automatisk tilbagestilling Multi-Airflow-system AirFreshFilter SuperFrys med automatisk tilbagestilling HydroFresh-skuffe - holder frugt og grøntsager friske i dobbelt så lang tid Coolbox - op til dobbelt så lang holdbarhed for kød og fisk Akustisk og optisk advarselssystem med memory funktion Højdejusterbare fødder foran, hjil bagtil Vendbar dør

NoFrost
Siemens KG36NAW22 har No Frost, så du slipper for at afrime fryseren – den gør det nemlig helt af sig selv. Med No Frost er du sikker på, at din fryser bibeholder ydeevnen og energiforbruget, da traditionelle frysere uden No Frost skal afrimes tre-fire gange om året for at holde et stabilt energiniveau.

Multi-Airflow-System
Du får friskere madvarer i længere tid med Multi-Airflow-Systemet i Siemens KG36NAW22. Multi-Airflow-Systemet sørger for en ensartet temperatur og en jævn fordeling af den kolde luft inde i køleskabet. Madvarerne nedkøles derfor hurtigt, hvilket giver en længere holdbarhed.

Superfrys funktion
Med SuperFrysFunktionen kan du hurtigt fryse en stor mængde madvarer ned, hvis du f.eks. har handlet stort ind. Siemens KG36NAW22 sænker temperaturen i et vist tidsrum og går derefter automatisk tilbage til den forvalgte temperatur.

Superkøl funktion
Når du har handlet stort ind, kan du hurtigt køle dine madvarer ned til den rette temperatur med dette Siemens KG36NAW22, der har SuperKølFunktion. Temperaturen i køleskabet bliver sænket i nogle timer og går derefter automatisk tilbage til den forvalgte temperatur.

AirFreshFilter
Luften i køleskabet passerer gennem filtret, som reducerer lugten af mad og mindsker risikoen for overførsel af smag og lugt betydeligt.

MærkeSiemens
ModelKG36NAW22
EnergiklasseKlik for infoEnergiklassen viser hvor stort et energiforbrug produktet har på en skala der strækker sig fra A+++ til G. A+++ er bedst.A+
Kapacitet køleskab nettoKlik for infoViser størrelsen på kølerummet i liter.223 liter køl
Kapacitet fryseskab nettoKlik for infoViser størrelsen på fryserummet i liter.66 liter frys
Energiforbrug pr. år294 kWh
KlimaklasseKlik for infoKlassen indikerer produktets tolerance for temperaturforandringer. De mest almindelige klimaklasser for Danmark er N og SN. N-klassen har den mindste tolerance over for temperatursvingninger.Vil man være sikker, bør man derfor vælge et SN, SN/ST eller en SN/T mærket køleskab eller fryser, hvis apparatet skal bruges i varierende temperaturer.Klimaklasserne er opdelt på følgende måde:N:+16° C til +32° CSN:+10° C til + 32° CSN/ST: +10° C til + 38° CSN/T:+10° C til + 43° CST:+18° C til + 38° CT:+18° C til + 43° CSN-T
LydniveauKlik for infoViser lydniveauet i decibel når produktet er tændt eller sat til44 dB(A)
Antal kompressorer1
TemperaturstyringElektronisk
BelysningLED
Vendbar dørJa
Energiforbrug pr. døgn0,81 kWh
Højde1850 mm
Bredde600 mm
Dybde650 mm
FarveHvid
Stjernemærkning frostrumKlik for infoViser temperaturen i fryseren.✷✷✷ = lavere end -18°C, ✷✷✷✷ = lavereend -18°C og kan bruges til indfrysning.4
Antal hylder/skuffer i frys3
Indfrysningskapacitet (24t)Klik for infoViser hvor mange kilo fryseren max. kan nedfryse pr. døgn8 kg
Optøningstid ved strømafbrydelse17 timer
Superfrys funktionJa
NoFrostJa
Eltilslutning (V)230 V

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse