Gorenje NRK6202JW

5.125 kr

Energiklasse: A++, 253 liter køl / 85 liter frys, 2000 mm / 600 mm / 640 mm, Hvid / NoFrost

EAN: 3838942994661    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Køle-/fryseskab i energiklasse A++ fra Gorenje

Dette Gorenje NRK6202JW køle-/fryseskab er i flot design og energiklasse A++. Udover er Gorenje NRK6202JW udstyret med NoFrost plus, så nu skal du ikke længere tænke på at få afrimet din fryser.

 

Funktioner

IonAir: Ionisator i køleskabet
AdaptTech: Adaptivt Intelligent System
MultiFlow 360°: 3D multi luftcirkulation
Elektronisk styring af temperatur
NoFrost Plus
FastFreeze
Temperaturregulering
1 kompressor
SlotIn funktion: mulighed for placere køle-/fryseskabet i en 60 cm. køkkenniche
Justerbare fødder

Køl

Kapacitet: 253 liter
5 glashylder
1 flaskehylde
FreshZone
MultiBox
CrispZone med HumidityControl: stor grøntsagsskuffe med fugtregulering

Frys

Kapacitet: 85 liter
3 udtræksskuffer
SpaceBox XXL-skuffe

   

NoFrost

Det er nødvendigt at afrime en fryser tre-fire gange om året, hvis den skal bibeholde ydeevnen. Det slipper du for med dette Gorenje NRK6202JW, der har No Frost. Det betyder, at fryseren afrimer sig selv – det er derfor slut med store lag af is og rim i din fryser.

MultiFlow

Gorenje NRK6202JW har Multi-Airflow-System, som sørger for, at der er en ensartet, lav temperatur i hele køleskabet. Den kolde luft fordeles jævnt i hele køleskabet, så du kan udnytte alle hylderne. Den ensartede temperatur gør desuden, at dine madvarer kan holde sig længere.

IonAir: Ionisator i køleskabet

Den antibakterielle IonAir Active-teknologi, der er indbygget i køleskabets AirPower-ventilator eller MultiFlow 360°-panel, udrydder 95 % af alle bakterier og holder derved luften ren, så friske fødevarer kan bevare friskheden, smagen og duften i op til 10 dage. IonAir minimerer også effektivt ubehagelige lugte, som oftest stammer fra fødevarer med en stærk lugt, som f.eks. visse typer oste, fisk osv.

AdaptTech: Adaptivt Intelligent System

Ved hyppige åbninger af døren stiger temperaturen i køleskabsrummet og maden bliver udsat for ”termisk chock”, som kan bevirke madspild. Med AdaptTech i ION generation i dette Gorenje NRK6202JW køleskab undgås dette problem. Systemet registrerer, hvor ofte køleskabsdøren åbnes i løbet af en uge. Når systemet ved hvornår døren oftest åbnes, sænker det temperaturen 1-2˚C, lige inden dette tidspunkt. Derfor vil den ideelle temperatur bevares konstant i Gorenje NRK6202JW og madspild undgås.

Slotin-Funktion

Dette Gorenje NRK6202JW køle-/fryseskab kan placeres op mod en væggen, da det har SlotIn-funktionen. Hængslerne er designet, så døren let kan åbnes i den rette vinkel, selv om Gorenje NRK6202JW placeres på den nævnte måde. Du kan også let trække hylderne ud.

MærkeGorenje
ModelNRK6202JW
EnergiklasseKlik for infoEnergiklassen viser hvor stort et energiforbrug produktet har på en skala der strækker sig fra A+++ til G. A+++ er bedst.A++
Kapacitet køleskab nettoKlik for infoViser størrelsen på kølerummet i liter.253 liter køl
Kapacitet fryseskab nettoKlik for infoViser størrelsen på fryserummet i liter.85 liter frys
Energiforbrug pr. år244 kWh
KlimaklasseKlik for infoKlassen indikerer produktets tolerance for temperaturforandringer. De mest almindelige klimaklasser for Danmark er N og SN. N-klassen har den mindste tolerance over for temperatursvingninger.Vil man være sikker, bør man derfor vælge et SN, SN/ST eller en SN/T mærket køleskab eller fryser, hvis apparatet skal bruges i varierende temperaturer.Klimaklasserne er opdelt på følgende måde:N:+16° C til +32° CSN:+10° C til + 32° CSN/ST: +10° C til + 38° CSN/T:+10° C til + 43° CST:+18° C til + 38° CT:+18° C til + 43° CSN-N-ST-T
LydniveauKlik for infoViser lydniveauet i decibel når produktet er tændt eller sat til42 dB(A)
Antal kompressorer1
TemperaturstyringElektronisk
BioFresh zoneJa
BelysningLED
Vendbar dørJa
Energiforbrug pr. døgn0,67 kWh
Højde2000 mm
Bredde600 mm
Dybde640 mm
FarveHvid
Stjernemærkning frostrumKlik for infoViser temperaturen i fryseren.✷✷✷ = lavere end -18°C, ✷✷✷✷ = lavereend -18°C og kan bruges til indfrysning.4
Antal hylder/skuffer i frys3
Indfrysningskapacitet (24t)Klik for infoViser hvor mange kilo fryseren max. kan nedfryse pr. døgn5 kg
Optøningstid ved strømafbrydelse18 timer
Superfrys funktionJa
NoFrostJa
Eltilslutning (V)230 V

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse