Electrolux EN3855MOW

5.990 kr

Energiklasse: A++, 265 liter køl / 92 liter frys, 2000 mm / 595 mm / 647 mm, Hvid / NoFrost

EAN: 7332543312214    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Køle-/fryseskab med NoFrost fra Electrolux

Dette Electrolux EN3855MOW køle-/fryseskab er ekstra højt med mange elektroniske funktioner. Electrolux EN3855MOW udstyret med en selvafrimende NoFrost fryser og ventileret køleteknologi, der holder dine madvarer friske i længere tid.

 

Elektronisk temperaturstyring med LED indikatorer
Selvafrimende fryser (NoFrost)
Selvafrimende køleskab
Ventileret køl med FreeStore
Visuel og akustisk temperaturalarm
SuperKøl funktion
SuperFrys funktion med automatisk temperaturskift
Feriefunktion
Indretning i fryseren: 2 fryseskuffer + 1 halvdyb skuffe
Glashylder i fryseren
To termostater
Vendbar dør

 

NoFrost

Det er slut med tykke lag af rim i fryseren. Electrolux EN3855MOW har NoFrost, så fryseren afrimer automatisk. På den måde falder fryserens ydeevne ikke – modsat en traditionel fryser, som skal afrimes tre-fire gange om året for at holde ydeevnen og energiforbruget.

SuperKøl

Når du har handlet stort ind, kan du hurtigt køle dine madvarer ned til den rette temperatur med dette Electrolux EN3855MOW, der har SuperKølFunktion. Temperaturen i køleskabet bliver sænket i nogle timer og går derefter automatisk tilbage til den forvalgte temperatur.

SuperFrys

Det bliver nemmere at opbevare dine madvarer korrekt med dette Electrolux EN3855MOW, der har SuperFrysFunktion. Når du har handlet stort ind, kan du nemlig hurtigt fryse en stor mængde madvarer ned. Temperaturen i fryseren bliver sænket i et vist tidsrum og går derefter automatisk tilbage til den forvalgte temperatur.

Feriefunktion

Feriefunktionen kan aktiveres ved længervarende fravær for, at minimere energiforbruget og for at undgå mug og dårlig lugt.

Ventileret køl med FreeStore

En blæser i dette Electrolux EN3855MOW køle-/fryseskab skaber luftcirkulation og giver tilnærmelsesvis ensartet temperatur fra top til bund. Temperaturforskellen fra top til bund ligger mellem 3-5°C. Det bevirker at dine madvarer vil holde sig friske i længere tid.

MærkeElectrolux
ModelEN3855MOW
EnergiklasseKlik for infoEnergiklassen viser hvor stort et energiforbrug produktet har på en skala der strækker sig fra A+++ til G. A+++ er bedst.A++
Kapacitet køleskab nettoKlik for infoViser størrelsen på kølerummet i liter.265 liter køl
Kapacitet fryseskab nettoKlik for infoViser størrelsen på fryserummet i liter.92 liter frys
Energiforbrug pr. år254 kWh
KlimaklasseKlik for infoKlassen indikerer produktets tolerance for temperaturforandringer. De mest almindelige klimaklasser for Danmark er N og SN. N-klassen har den mindste tolerance over for temperatursvingninger.Vil man være sikker, bør man derfor vælge et SN, SN/ST eller en SN/T mærket køleskab eller fryser, hvis apparatet skal bruges i varierende temperaturer.Klimaklasserne er opdelt på følgende måde:N:+16° C til +32° CSN:+10° C til + 32° CSN/ST: +10° C til + 38° CSN/T:+10° C til + 43° CST:+18° C til + 38° CT:+18° C til + 43° CSN-N-ST-T
LydniveauKlik for infoViser lydniveauet i decibel når produktet er tændt eller sat til41 dB(A)
Antal kompressorer1
TemperaturstyringElektronisk
BioFresh zoneJa
BelysningLED
Vendbar dørJa
Energiforbrug pr. døgn0,7 kWh
Højde2000 mm
Bredde595 mm
Dybde647 mm
FarveHvid
Stjernemærkning frostrumKlik for infoViser temperaturen i fryseren.✷✷✷ = lavere end -18°C, ✷✷✷✷ = lavereend -18°C og kan bruges til indfrysning.4
Antal hylder/skuffer i frys3
Indfrysningskapacitet (24t)Klik for infoViser hvor mange kilo fryseren max. kan nedfryse pr. døgn4 kg
Optøningstid ved strømafbrydelse18 timer
Superfrys funktionJa
NoFrostJa
TemperaturalarmJa
Eltilslutning (V)230 V

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse