Gram indbygget ovn BIP 1265-50 X

3.647 kr

Servér en smagfuld bøf for dine gæster. Denne Gram ovn har et kødtermometer, der lader dig tilberede mad som en professionel.

EAN: 5709708227850    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Denne indbygget Gram BIP 1265-50 X ovn har et væld af moderne funktioner, der sigter mod effektivitet og sikkerhed under madlavningen.

Rummelig: Denne Gram ovn har et interiør på 66 liter, hvilket betyder, at du kan tilberede mad til hele familien på samme tid. Du kan også lave mad på flere niveauer på samme tid.

Funktioner: Ovnen har 10+1 funktioner, heriblandt varmluft og ringvarmende elementer, grill, optøning samt pizzafunktion for perfekte sprøde pizzaer.

Display: Det store touch-display giver dig fuld kontrol over indstillingerne og informerer dig om madlavningsprocessen. Elektronisk timer og kødtermometermenu er også tilgængeligt.

Kødtermometer: Tilbered mad som en professionel. Indstil blot den korrekte temperatur og ovnen vil automatisk slukke, når madlavningen er færdig. På denne måde får du saftige og smagfulde steaks.

Pyrolytisk rengøring: Under den pyrolytiske selvrengøring opvarmes ovnen op til 400°C. Al overskydende fedt og madrester reduceres til aske, som du nemt kan fjerne med en våd klud. Du behøver derfor ikke anvende aggresive rengøringsmidler og få beskidte fingre ved at skrabe brændte madrester.

EasyOff Steel: Rengøringen af ovnens ydre dele er gjort nemmere takket være en speciel overflade, som afviser mærker og fingeraftryk.

Sikkerhed: Døren har et 4-lags glas, så du kan berøre den under madlavningen. Børnelås på ovnpanelet og døren forhindrer uheld.

Energiforbrug: Ovnen har energiklasse A, hvilket gør den miljøvenlig og energieffektiv.

Modelbetegnelse

Produkttype Ovn

Generelle specifikationer

EnergimærkeA
Ovnstørrelse Big >65 ltr.
Antal ovnrum 1
Varmekilde Elektrisk

Ovnfunktioner

VarmluftJa
Grill Ja
MikroNej
Dampfunktion Nej
Optøningsfunktion Ja
Pizza funtionJa
Selvrens (type)Pyrolyse
StegetermometerJa
Display Ja
Auto programNej

interiør

Rist Flytbar
Teleskopudtræk medfølgerNej
Teleskopiske skinner som tilbehør Nej

Sikkerhed

Børnelås på dør Ja
Børnelås på funktionerNej

Andet

Farve Stål

EAN

EAN-kode5709708227850

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse