Asko Pro Series indbygget ovn OP8636S

8.999 kr

Denne indbygget ovn fra Asko har generøs kapacitet, et bredt udvalg af madlavningsmuligheder samt kødtermometer. Derfor vil den imødekomme kravene fra krævende kokke.

EAN: 3838942460227    Producentens varenr.: -
     

Asko Pro Series indbygget ovn OP8636S laver dig lave mad som en professionel med kødtermometeret og andre smarte funktioner.

Kapacitet: Skal du servere for mange mennesker? Udnyt denne ovns store kapacitet og tilbered flere retter på samme tid. På denne måde kan du få alt klar til tiden.

Funktioner: Denne indbygget ovn fra Asko har 10 madlavningsfunktioner, inklusiv traditionel top- og bundvarme, 3D varmluft, optøning, hurtig opvarmning samt opvarmning af tallerkener. Ovnen har 2 lys, der sikrer dig et godt overblik i interiøret.

3D varmluft: Den varme luftcirkulation i ovnen resulterer i jævnt tilberedt og smagfuldt kød, lækre kager og meget mere. Accelerationseffekten gør madlavningen hurtigere. Perfekt til en travl livsstil.

Kødtermometer: Tilbered kød som en ægte professionel. Indstil den korrekte temperatur og ovnen vil automatisk slukke, når madlavningen er færdig. Få saftige steaks på den mest optimale måde.

Pyrolytisk rengøring: Ved pyrolytisk rengøring opvarmes ovnen til 400°C. Alt overskydende fedt og madrester reduceres til aske, som du nemt kan fjerne med en våd klud. Du slipper derfor for at anvende aggresive rengøringsmidler og bruge lang tid på at skrubbe brændte rester.

Sikkerhed: Ovnen har børnelås på døråbningen for at sikre mod uheld. Herudover har døren har 4 glaslag, der sikrer, at døren ikke bliver varm, og derfor trygt kan berøres under madlavningen.

TouchProof-stål: Det ydre design i rustfrit stål har et finish med anti-fingeraftryk for at forhindre mærker fra fingre og for at afvise snavs. Dette gør desuden rengøringen nemmere.

SoftClose: Denne Asko-ovn har kvalitet i alle detaljer. Den rolige åbning og lukning af ovndøren giver en komfortabel oplevelse med ovnen.

Energiklasse: Denne indbygget ovn fra Asko har en favorabel energiklasse A.

Modelbetegnelse

Produkttype Ovn
Modelnavn Asko OP8636S

Generelle specifikationer

EnergimærkeA
Energiforbrug øvre/nedre (EU) 0.94
Energiforbrug varmluft 0.91
Netto volumen (liter) 73
Ovnstørrelse Big >65 ltr.
Totaleffekt (Watt)3400
Antal ovnrum 1
Varmekilde Elektrisk

Ovnfunktioner

VarmluftJa
Grill Ja
Grill effekt (Watt)2700
MikroNej
Dampfunktion Nej
Optøningsfunktion Ja
Pizza funtionJa
Varmetid for at nå 200 C°6
Selvrens (type)Pyrolyse
StegetermometerJa
Display Ja
Auto programNej

interiør

Rist Flytbar
Teleskopudtræk medfølgerJa
Teleskopiske skinner som tilbehør Ja
Antal bageplader 2
Antal bradepander 1
Antal lys 1

Sikkerhed

Børnelås på dør Ja
Børnelås på funktionerNej
Antal glas i dør4

Andet

Farve Stål
Højde (cm) 59,50
Bredde (cm) 59,70
Dybde (cm) 56,50
Vægt (kg) 48,00
Producentens Varekode OP8636S

EAN

EAN-kode3838942460227

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse