AQVIA Balance Snow White

599 kr

1 gasflaske, 1 plastflaske, Hvid, Testvinder

EAN: 7350031614268    Producentens varenr.: -
     

Danskvandsmaskine fra AGA - AQVIA Balance Snow White
Familie Journal har i august 2012 kåret AQVIA® Balance

som Bedst i Test - med 6 ud af 6 i test:

"Maskinen er nem at betjene og rengøre, og flasken er nem at skrue af og på. Maskinen giver store bobler, kraftigt brus og dejlig smag."
Med AQVIA danskvandsmaskinen fra AGA forvandles dit friske vand fra hanen til perlende danskvand på bare få sekunder – ved tryk på en enkelt knap.

Med en AQVIA danskvandsmaskine har du altid forfriskende vand ved hånden, slipper for at slæbe tunge flasker hjem fra supermarkedet og at have flasker med pant stående i dit hjem – og du bestemmer selv, hvor meget kulsyre, der skal tilsættes. Maskinerne er meget brugervenlige, så det er nemt at komme i gang, og de er enkle at rengøre og vedligeholde. Danskvandsmaskinen AQVIA er et kvalitetsprodukt, som sælges og markedsføres i Norden af AGA. Danskvandsmaskinen leveres med en kulsyrepatron fra AGA, som rækker til ca. 60 liter vand.

Danskvandsmaskinen er helt uden ledninger og kan derfor placeres præcis hvor det ønskes.

Snow White
Materiale i lækker plast og detaljer udførst i softcell
Helt uden ledning
Leveres med 1 stk. gasflaske 425g (60 liter)
Leveres med 1 stk. plastflaske på 1 liter
HxBxD: 436x266x143

Mulighed for mange smagsvarianter med AQVIA danskvandsmaskiner
Prøv de nye AQVIA Smagsvarianter uden kunstige sødemidler - eller komponer din egen læskende drik ved at tilsætte f.eks citron-/limeskiver, saft af hyldeblomst og mynteblade - eller hvad med mango mixet med passion eller jernurt og galangarod? Mulighederne er uendelige og kun fantasien sætter grænser!

Testvindere og awardsKlik for infoViser om produktet har vundet en pris, fået topplaceringer i tests eller er testvinder.Andre testvindere

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse