Witt WIS41-1

13.999 kr

Induktion / 4 Zoner, Betjeningstype: Slidertouch, Ramme/materiale: Uden ramme, 4 boostere, Børnesikring

EAN: 3760120861338    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Giv dit køkken sit helt personlige præg

Med WIS41-1's glaskeramiske induktions-kogeplader får du muligheder du kun kan med multizones, hvorpå du selv har indflydelse på placeringen og designet.

Da induktionszonerne i WIS41-1 ikke bliver varme i sig selv, men kun medtager den varme kogegrejet afgiver, er der næsten ingen grænser for udvalget af materialer, som Multi-zones kan placeres i - herunder:

Glas
Stål
Granit
Corian
Ceasarstone
Silestone
Terrazzo
Skifer

4 induktionszoner i standardløsning

1 Ø14,5cm, 1400W (Booster 1800W), min. grydestørrelse Ø 90mm
2 Ø18cm, 1850W (Booster 2500W), min. grydestørrelse Ø 110mm
1 Ø21cm, 2300W (Booster 3300W), min. grydestørrelse Ø 135mm - kan udskiftes

Induktionsprincippet

Under hver kogezone i WIS41-1 ligger en induktionsspole. Når zonen tændes, frembringer spolen et magnetfelt, som danner (inducerer) strømme i kogegrej, der har magnetisérbar bund. Herved opvarmes kogegrejet, hvorimod selve kogezonen på WIS41-1 kun opvarmes indirekte gennem den varme, som kogegrejet afgiver.

Witt WIS41-1
Til planlimning
Sort glas
Finger-Touch slider-betjening
Elektronisk display i seperat betjeningspanel
med 26cm zone eller wok
Booster-funktion på alle 4 zoner
Timerfunktion på alle 4 zoner
9 varmetrin
Låsefunktion
4 restvarmeindikatorer
Sikkerhedsstop i 11 tilfælde
Stop & Go
Keep Warm
Opkogningsautomatik
Børnesikring
Rengøringsvenligt glas

Stop & Go

Med denne funktion i WIS41-1 kan du pause alle kogezonerne og genstarte med de samme indstillinger.

Forestil dig at du f.eks. har gang i alle dine kogezoner, og der opstår en situation, hvor du bliver nødt til kortvarigt at slukke for kogepladen. På traditionelle kogeplader ville du i denne situation være nødt til at slukke for kogepladen, og når du vendte tilbage og var klar til videretilberedning, ville du være nødt til at indstille alle zonerne på de givne varnetrin igen.

Men med Stop & Go funktionen i WIS41-1 kan du med et enkelt tryk på Stop & Go symbolet, pause alle zonerne. Når du er klar til videretilberedning trykker du igen på Stop & Go symbolet samt [ + ] eller [ - ] for en af kogezonerne, og pladen genstartes med de samme indstillinger.

Keep warm

Med denne funktion i WIS41-1 har du mulighed for at videretilberede dine retter på / holde temperaturen på 70ºC. På den måde kan du undgå meget overkog. Funktionen kan benyttes individuelt på alle fire zoner.

Forestil dig at du er godt i gang med aftensmaden, en gryde er tæt på kogepunktet. Pludselig ringer telefonen. Du bliver nødt til at gå fra kogepladen, men ønsker ikke at slukke for zonen, idet det snart er spisetid, og du ønsker heller ikke overkog. Med Keep warm funktionen i WIS41-1 kommer du let og elegant ud af denne situation. Den intelligente elektronik beregner, hvornår der er 70ºC i gryden, og vedligeholder denne temperatur. Ved at aktivere funktionen holdes gryden derfor tæt på kogepunktet, så du hurtigt kan starte videretilberedning, når du vender tilbage, og samtidigt undgår du overkog.

Eller forestil dig at du er i gang med at tilberede en lækker middag til dine gæster. I skal f.eks. have frisk pasta, og her melder det evige problem sig; hvornår skal jeg tænde for gryden, så det passer med de øvrige retter? Med Keep warm funktionen i WIS41-1 kan du holde vandet i gryden på 70ºC, og når de andre retter næsten er færdige, kan du deaktivere Keep warm funktionen, og gryden kommer hurtigt i kog. Din pasta er færdig og lækker inden for kort tid.

Indeholder:

WIM14 (Ø14,5cm, 1400W (Booster 1800W)
WIM18 (Ø18cm, 1850W (Booster 2500W)
WIM21 (Ø21cm, 2300W (Booster 3300W)
WIM26 (Ø26cm, 2400W (Booster 3400W)
WIK41-1 (Finger-Touch betjeningspanel med slider)
WMO41-1 (Teknikboks)

Installation af komfur eller kogeplade skal foretages af wupti.com eller af anden autoriseret fagmand, da de leveres uden eller kun delvist med ledning/stik.

MærkeWitt
ModelWIS41-1
TypeInduktion
Zoner4
BetjeningstypeKlik for infoBetjeningsmuligheden på pladenSlidertouch
Antal BoostereKlik for infoViser antal af kogeplader med ekstra hurtig opvarmningsfunktion4 boostere
BørnesikringJa
Bredde1200 mm
Ramme/materialeUden ramme
FarveSort
Eltilslutning (V)230 V
TotaleffektKlik for infoViser maximumforbrug under spidsbelastning af produktet7,4 kW

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse