Nespresso Citiz & Milk D121 , Black

1.299 kr

1l vandtank, Højtrykspumpe - 19bar, Opsamling af op til 10 brugte kapsler.

EAN: -    Producentens varenr.: D121-EU4-BK-NE1
     

En kaffemaskine, der virkelig giver dig alle muligheder for en perfekt kop kaffe. Med en utrolig stærk og veludviklet espressomaskine med indbygget Aeroccino mælkeskummer, er dit udvalg af mulige kaffedrikke stort. Der er en glimrende mulighed for at udvide dit kendskab til kaffe, og virkelig begynde at sætte pris på denne drik, i alle dens former.

Det stærke tryk 19 bar kan, sammen med et meget effektivt opvarmningssystem, garantere en virkelig velsmagende Espresso i løbet af 25 sekunder. Med de to knapper på forsiden af kaffemaskinen kan du vælge mellem en skarp Espresso eller en lidt mere fyldig Lungo. Den brugte kapsel finder automatisk vej til en beholder, hvis maksimale kapacitet er 10 kapsler. Efter 9 minutter slukker maskinen af sig selv, så du sparer energi.

Alle kaffemaskiner fra Nespresso gør hverdagen meget let, og CitiZ & Milk følger helt sikkert samme linje. Med din indbyggede Aeroccino kan du tilberede en lækker og jævn skum til dine mælkebaserede drikkevarer. En professionel latte eller cappuccino er ikke længere forbeholdt etablerede cafeer. Med kaffemaskiner som CitiZ&Milk kan man hurtigt og nemt blande en virkelig dejlig latte. Det er også fantastisk at have frihed til at eksperimentere og finde sine favoritter. CitiZ&Milk Limousine Black har, ligesom andre kaffemaskiner i CitiZ-serien, et meget smukt og fejlfrit design.

  • Bare et knaptryk
  • Pumpetryk på 19 bar
  • Automatisk tømning af anvendte kapsler i en integreret beholder
  • Aftagelig vandbeholder på 1 liter
  • Let rengøring med udtagelig kapselbeholder og drypbakke
  • Automatisk energisparemode

Der er desværre ingen yderligere produktspecifikationer.

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse