Moccamaster KBG741 AO børstet stål

1.299 kr

10 kopper / 1,25 liter, 1520 W / 2 varmelegemer, Autosluk / Glaskande, Drypstop, Børstet stål

EAN: 8712072596818    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Eksklusiv kaffemaskine fra Moccamaster med 2 varmelegemer og autosluk - KBG741 AO børstet stål

Den klassiske Moccamaster i eksklusiv model i børstet stål. Kaffemaskinen har filtertragt med automatisk drypstop samt omskifter til varmestyring af varmepladen. Den er desuden udstyret med autosluk.

Effekt 1520W
Kapacitet: 1,25 L
2 varmelegemer
Drypstop
Autosluk
5 års garanti
Farve: Børstet stål
Få 5 års yderligere garanti ved at registrere dig, se "relevante links" til højre

 

Sådan får du den bedste kaffe

Sådan får du den bedste kaffe Hvis en god kop kaffe virkelig betyder noget for dig, så køb de bedste kaffebønner du kan få, brug 7 g. finmalet kaffe til maskinen, pr. 1,5 dl vand - og bryg kaffen på en Moccamaster kaffemaskine.

 

Moccamaster opfylder naturligvis alle betingelser for en perfekt kop kaffe

Kaffebønnens celler har vægge af cellulose, som smager bittert. Inde i cellen er de æteriske olier, som giver kaffen den gode, fyldige smag. Når vandet løber gennem kaffen, opløses flere hundrede forskellige smagsstoffer. Nogle af disse er gode smagsstoffer og de opløses bedst ved en vandtemperatur ved 92-96° og en kontakttid mellem kaffe og vand på 4-6 minutter. Hvis vandtemperaturen er for høj eller gennemløbstiden mere end 6 minutter, opløses for mange bitre smagsstoffer.

 

30 år er ingen alder for en kaffemaskine

Den Hollandske producent af Moccamaster har i efteråret 2009, fejret 45 års jubilæum og i den anledning har P2 Stål Næstved ApS, afholdt en konkurrence, hvor landets ældste og stadig funktionsdygtige Moccamaster blev fundet. Maskinen der blev kåret, er helt tilbage fra 1978.

Siden den første Moccamaster kom her til landet i 1969, har denne kaffemaskine opnået høj status blandt forbrugerne, og det skyldes først og fremmest, at den brygger kaffe ved den helt korrekte temperatur og tid, hvilket giver den optimale kaffeoplevelse og smag. Et godt bevis på det er, at alle modellerne fra Moccamaster , til husholdningen, har opnået den eftertragtede godkendelse fra European Coffee Brewing Centre og The Speciality Coffee Association of America and Europe. Men der er også en anden forklaring på, at Moccamaster er blevet så efterspurgt: nemlig at den holder længere, end de fleste forventer af en kaffemaskine.  

Håndbygget i Holland.

Moccamaster kaffemaskinen bliver produceret af Technivorm i Holland i byen Amerongen. Den lange holdbarhed skyldes, at hver eneste kaffemaskine bliver samlet og monteret i hånden på ét sted, hvorefter den omhyggeligt kontrolleres før pakning.

Derfor gives der også fem års garanti på en Moccamaster, og som noget helt nyt og unikt, kan man blot ved at klikke sig ind på www.moccamaster.com/dk  få op til 10 års garanti, på alle maskiner udført i aluminium.

Alle de materialer, der bruges i produktionen, kan genanvendes eller nedbrydes biologisk.

P2 Stål i Næstved har siden 1982 været dansk distributør af Moccamaster kaffemaskiner, som i dag består af mere end 35 forskellige modelle

ModelKBG741 AO børstet stål
Effekt1520 W
Antal kopper10 kopper
KapacitetKlik for infoViser hvor meget kaffe maskinen kan brygge pr. gang i liter1,25 liter
2 varmelegemerKlik for info2 varmelegemer betyder at både vand og kande har et varmelegeme, hvilket giver en varmere kaffe, der tilmed kan holdes rigitg varm over længere tid.Ja
AutoslukJa
DrypstopJa
Kande typeGlaskande
Farve / MaterialeBørstet stål
Udvidet serviceKlik for infoGaranti og service der ligger udover standard10 års garanti ved registrering

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse