Moccamaster CD Grand AO

2.999 kr

1,8 liter, 2070 W, Autosluk / Glaskande, Stål

EAN: 8712072396425    Producentens varenr.: -
     

Effektiv Moccamaster kaffemaskine - CD Grand AO

Cateringmaskine der brygger på 1,8 liters glaskande.

Brygger 1,8 liter kaffe på ca. 7 min.
Kapacitet: 16 liter/128 kopper pr. time.
Udført i ridsefast aluminium.
Kalkindikator.
Autosluk
Filtrestørrelse: Skåleformede filtre Ø: 11 cm.
Effekt 2070 W./230V
Mål: H: 40 x B: 17 x L: 35 cm.

 

Sådan får du den bedste kaffe

Sådan får du den bedste kaffe Hvis en god kop kaffe virkelig betyder noget for dig, så køb de bedste kaffebønner du kan få, brug 7 g. finmalet kaffe til maskinen, pr. 1,5 dl vand - og bryg kaffen på en Moccamaster kaffemaskine.

Moccamaster opfylder naturligvis alle betingelser for en perfekt kop kaffe

Kaffebønnens celler har vægge af cellulose, som smager bittert. Inde i cellen er de æteriske olier, som giver kaffen den gode, fyldige smag. Når vandet løber gennem kaffen, opløses flere hundrede forskellige smagsstoffer. Nogle af disse er gode smagsstoffer og de opløses bedst ved en vandtemperatur ved 92-96° og en kontakttid mellem kaffe og vand på 4-6 minutter. Hvis vandtemperaturen er for høj eller gennemløbstiden mere end 6 minutter, opløses for mange bitre smagsstoffer.

30 år er ingen alder for en kaffemaskine

Den Hollandske producent af Moccamaster har i efteråret 2009, fejret 45 års jubilæum og i den anledning har P2 Stål Næstved ApS, afholdt en konkurrence, hvor landets ældste og stadig funktionsdygtige Moccamaster blev fundet. Maskinen der blev kåret, er helt tilbage fra 1978.

Siden den første Moccamaster kom her til landet i 1969, har denne kaffemaskine opnået høj status blandt forbrugerne, og det skyldes først og fremmest, at den brygger kaffe ved den helt korrekte temperatur og tid, hvilket giver den optimale kaffeoplevelse og smag. Et godt bevis på det er, at alle modellerne fra Moccamaster , til husholdningen, har opnået den eftertragtede godkendelse fra European Coffee Brewing Centre og The Speciality Coffee Association of America and Europe. Men der er også en anden forklaring på, at Moccamaster er blevet så efterspurgt: nemlig at den holder længere, end de fleste forventer af en kaffemaskine.  

Håndbygget i Holland.

Moccamaster kaffemaskinen bliver produceret af Technivorm i Holland i byen Amerongen. Den lange holdbarhed skyldes, at hver eneste kaffemaskine bliver samlet og monteret i hånden på ét sted, hvorefter den omhyggeligt kontrolleres før pakning.

ModelCD Grand AO
Effekt2070 W
KapacitetKlik for infoViser hvor meget kaffe maskinen kan brygge pr. gang i liter1,8 liter
AutoslukJa
Kande typeGlaskande
Farve / MaterialeStål

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse