Electrolux EKF7800 Kaffemaskine

549 kr

12 kopper, 24-timers automatisk start, LCD-display, AromaStrength

EAN: -    Producentens varenr.: 910002068
     

Electrolux EKF7800
 
Premium kaffemaskine udført i rustfrit stål og eksklusivt design. Display med programmerbar timer. Flere praktiske funktioner indbygget. Eksempelvis autosluk, aromavælger og anti-dryp. Føres hos udvalgte forhandlere.
Expressionist Collection er designet til at inspirere til bedst mulige resultater. Expressionist Collections design, intuitive styring samt store funktionalitet sikrer gode resultater når du laver mad
 
24-timers automatisk start
Forestil dig at vågne op til duften af friskt brygget kaffe hver morgen. Det gør den 24 timers automatiske start-funktion muligt. Du skal blot programmere, når du vil have din kaffe på HighContrast™ LCD-displayet for at starte brygningen og vågne op til den vidunderlige aroma af dine yndlingsbønner.
 
AromaStrength™-funktion
AromaStrength™-vælgerknappen gør det nemt at justere kaffens styrke automatisk til det ønskede niveau med et tryk på en knap. Vælg en stærkere kop kaffe på en travl morgen, eller en lettere kop til en sen, doven eftermiddag.
 
PureAdvantage™ vandfilter
Electrolux-kaffemaskinen leveres med et indbygget vandfiltreringssystem for at give en bedre kaffearoma og smag. Det udskiftelige vandfilter sikrer dig kaffe med frisk smag i de næste mange år.
 
Aftagelig vandbeholder
Det er så let som at tælle til ti. Den store aftagelige vandbeholder på denne kaffemaskine er gennemsigtig og brygger op til tolv kopper kaffe. Nem at tage af og nem at fylde for at gøre din kaffeoplevelse endnu bedre.

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse