Nespresso Pixie Clips Black and Lemon Neon

829 kr - 999 kr

Kaffetype: Kapsler, Aftagelig vandtank, 0,8 liter, Autosluk

EAN: 7630030339271    Producentens varenr.: C60BLACK
     
Forhandler
Pris

Kompakt Nespresso maskine - Pixie Clips Black and Lemon Neon

Pixie Clips Black and Lemon Neon - Style den som du har lyst. Den nye Pixie kan personaliseres ved nemt at skifte panelerne, så den

passer til din smag og til de nyeste trends.

Pixie Clips Black and Lemon Neon er en lille og smart maskine, som har flere innovative og praktiske funktioner, er energibesparende og – som det bedste af det hele – klarer det hele uden at fylde ret meget. Den nye Pixie Clips Black and Lemon Neon er kun 11 cm bred, så det er muligt at placere den i stort set ethvert køkken.

Anvendelsen af Pixie Clips Black and Lemon Neon er særdeles enkel, og så har den automatisk slukfunktion efter 9 minutter. Pixie Clips Black and Lemon Neon er desuden blevet endnu hurtigere så den varmer op på bare 25-30 sekunder. Modellen har praktisk ledningsholder samt registrering af vandniveau.

Varmer op på kun 25-30 sekunder

Mindre behov for afkalkning af Pixie Clips Black and Lemon Neon

Automatisk slukfunktion efter 9 minutter

Enestående energiprofil: 40 % lavere energiforbrug end en Klasse A-maskine.

5 års garanti på alle Nespresso maskiner

Nespresso Pixie Clips Black and Lemon Neon sikrer dig en perfekt kop kaffe

Smag en Nespresso, og du vil straks opdage, hvad det er, der adskiller Nespresso fra alle andre kaffer. Den udsøgte crema, de fristende aromaer og den fyldige smag på Nespresso Grand Crus er mulig takket være det unikke system, der sikrer den ensartede, perfekte kaffe kop efter kop.

Nespresso-systemet er et omfattende system bestående af 16 individuelle kapsler fyldt med den fineste gourmet kaffe og prisvindende maskiner, der benytter den eksklusive ekstraktionsteknologi, som er specielt udviklet til Nespresso. Hertil kommer Clubben, der tilbyder en lang række professionelle services.

Information om Nespresso

Nespresso blev grundlagt i 1986, og tilbyder flot designede og brugervenlige kaffemaskiner til portionsbaseret kaffe i kaffekapsler der passer til alle ønsker - hvad enten det gælder kaffe eller kaffe med frisk mælk. Afhængig af model tilbydes alt fra en almindelig kop kaffe (Lungo), Espresso, eller kaffe med mælk såsom f.eks. Cappuccino eller Latte.

Hver kaffemaskine leveres med 16 Grands Crus-kaffeblandinger af højeste kvalitet. Nespresso udvælger udelukkende de bedste kaffebønner fra verdens bedste høste, såkaldt ”gourmetkaffe”. Disse udvalgte kaffebønner udgør kun 1-2% af verdens totale kaffeproduktion.

Nespresso-kaffe kan enkelt købes via:

- Nespresso Club på 80 909 600

- www.nespresso.dk

- Nespresso Boutique, Kristen Bernikowsgade 9 i København

- Mobile Nespresso-applikationer til iPhone, Android og BlackBerry

 

 

ModelNespresso Pixie Clips C60BY
Antal kopper1 kopper
Vandtank0,8 liter
Aftagelig vandtankJa
Tryk19 bar
AutoslukJa
KaffetypeKapsler
Udvidet serviceKlik for infoGaranti og service der ligger udover standard5 års garanti

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse