Nespresso Citiz Milk D121BK

1.299 kr

Kaffetype: Kapsler, Indbygget Mælkeskummer, Aftagelig vandtank, Bedst i Test - Tænk 2014, 1 liter

EAN: 7640160953902    Producentens varenr.: -
     

Espressomaskine fra Nespresso - Citiz & Milk D121BK

Bedst i test TÆNK september 2014

Citiz & Milk D121BK er en smart espressomaskine i et slankt design fra Nespresso. D121BK leveres inklusiv en manuel mælkeskummer, som er placeret praktisk ved siden af maskinen. Mælkeskummeren giver mulighed for blandt andet at lave Cappuccino, Latte Macchiatio eller is-kaffe. Mælkeskummeren til D121BK er let af rengøre. Citiz & Milk D121BK er med højtrykspumpe på 19 bar, som giver en perfekt espresso eller lungo hver gang. Lungo er den mere traditionelle kaffe, men med en lækker cremet overflade. Maskinen bruger Nespressos unikke system med Grand Cru kaffekapsler, som nemt bestilles på www.nespresso.com.

Citiz & Milk D121BK har et varmeelementsystem med termoblok, automatisk og programmerbar mængdekontrol samt kontrollamper med baglys. Maskinen har et desuden et energibesparende program. D121BK er udstyret med et funktionelt håndtag, der gør det enkelt af isætte kaffekapslen. Den brugte kapsel bliver automatisk skudt ned i beholderen til brugte kapsler, når håndtaget løftes. Beholderen rummer 10 brugte kapsler. Citiz & Milk D121BK har desuden en foldbar koprist, så der er plads til ekstra store glas som eksempelvis et glas til Latte Macchiato.

 

Aftagelige vandbeholder på 1 liter i D121BK
Leveres inklusiv mælkeskummer
Automatisk og programmerbar mængde kontrol
Højtrykspumpe på 19 bar i D121BK
5 års garanti på alle Nespresso maskiner
H x B x D: 27,7 cm x 23,7 cm x 37,2 cm

Bemærk: kaffekoppen medfølger ikke. Der medfølger en startpakke med forskellige kaffekapsler.

 

Information om Nespresso

Nespresso blev grundlagt i 1986, og tilbyder flot designede og brugervenlige kaffemaskiner til portionsbaseret kaffe i kaffekapsler der passer til alle ønsker - hvad enten det gælder kaffe eller kaffe med frisk mælk. Afhængig af model tilbydes alt fra en almindelig kop kaffe (Lungo), Espresso, eller kaffe med mælk såsom f.eks. Cappuccino eller Latte.

Hver kaffemaskine leveres med 16 Grands Crus-kaffeblandinger af højeste kvalitet. Nespresso udvælger udelukkende de bedste kaffebønner fra verdens bedste høste, såkaldt ”gourmetkaffe”. Disse udvalgte kaffebønner udgør kun 1-2% af verdens totale kaffeproduktion.

Nespresso-kaffe kan enkelt købes via:

- Nespresso Club på 80 909 600

- www.nespresso.dk

- Nespresso Boutique, Kristen Bernikowsgade 9 i København

- Mobile Nespresso-applikationer til iPhone, Android og BlackBerry

ModelD121BK
Antal kopper1 kopper
Vandtank1 liter
Aftagelig vandtankJa
Tryk19 bar
MælkeskummerIndbygget Mælkeskummer
KaffetypeKapsler
Farve / MaterialeSort
Testvindere og awardsKlik for infoViser om produktet har vundet en pris, fået topplaceringer i tests eller er testvinder.TÆNK Bedst i test
Udvidet serviceKlik for infoGaranti og service der ligger udover standard5 års garanti

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse