Nemox Dolce Vita Krom

799 kr

1,5 liter, Aftagelig skål, Krom, 30 W

EAN: 8024872124383    Producentens varenr.: -
     

Smart ismaskine fra Nemox - Dolce Vita Krom

Med Nemox Dolce Vita, kan du lave enhver form for is eller sorbet med stil. Dolce Vita er det eneste apparat med rustfrit stål inderskål og poleret yderskål med et spejl finish. Flot at se på, nem at rengøre og hygiejnisk. Åbningen  i låget har en god størrelse når der skal tilsættes ingredienser. Dolce Vita er en yderst brugervenlig ismaskine, som garanterer et perfekt resultat. Is til 5-8 personer (700 g) er klar på blot 20-30 minutter. Husk at skålen skal i fryseren 18-24 timer før den skal bruges. Ideel til øjeblikkelig afkøling af enhver form for drikke. Skålen har et elegant design og ser attraktivt ud på bordet som is-spand eller flaske-køler. Der medfølger et smart låg til dette. Den frosne skål opretholder en temperatur på -10 ° C i cirka 2 timer.

 

30W
Skål højde: 18 cm
Skål Kapacitet: 1,5 L
Max. Mængden af ingredienser: 900 g
Tilberedelses tid: 20 - 30 min.
Min. frysepunktet: -18 ° C
Skål køletid: 12 til 18 timer
Inderskål materiale: AISI 304 rustfrit stål
Kan anvendes som is-spand og flaske-køler (smart låg medfølger)
Apparatet totalvægt: 2,6 kg
Uden kompressor
Instruktion og opskriftshæfte inkluderet

Nemox er italienske ismaskiner i høj kvalitet

Italienske Nemox ligger i det nordlige italien i nærheden af Milano og Brescia, hvor der på fabrikken produceres nogle af verdens bedste ismaskiner. Sortimentet går fra ismaskiner uden kompressor og med kompressor til private, og så helt op til super professionelle maskiner til fagfolk og virkelige isfanatikere. Kvaliteten er altid i fokus når det kommer fra Nemox. Fabrikken og produkterne lever naturligvis op til de nødvendige EU krav, da alle produkter udvikles, produceres og samles inden for EU.

 

Holdbarhed for hjemmelavet is

Når man først er kommet i gang med at lave sin egen is er det spændende at eksperimentere med de lækre friske råvarer, som alle årstiderne byder på. Det eneste man skal huske er, at hygiejnen skal være god, og at man ikke skal gemme isen for længe…  men den frisklavede is smager også så lækkert, at den sikkert ikke får lov at stå ret længe!

Flødeis af rå ingredienser ca. 1 uge
Sorbeter 1-2 uger
Flødeis af kogte ingredienser ca. 2 uge

ModelDolce Vita krom
Effekt30 W
KapacitetKlik for infoViser hvor meget ismaskinen kan arbejde med i liter1,5 liter
Aftagelig skålJa
Farve / MaterialeKrom

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse