DeLonghi ICK5000 ismaskine

1.717 kr

1,2 liter, Indbygget kompressor, Aftagelig skål, TÆNK Bedst i test juni 2014, 230 W

EAN: 8004399771659    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Delonghi ismaskine på 1,2 liter - ICK5000

Bedst i test i Tænk Juni 2014

Effektiv ismaskine fra Delonghi med en kapacitet på 1,2 liter. ICK5000 er med en udtagelig skål i rustfrit stål, som kan producere 700 gram is. Skålen og delene kan vaskes i opvaskemaskinen.

 

Kapacitet på 1,2 liter
Producerer 700 gram is
Vægt på 14,5 kg
Opskriftshæfte medfølger
Mål BxDxH: 32,6 x 42,6 x 24,5

Innovation og kvalitet med DeLonghi

DeLonghi mærket er ambassadør i verden for den italienske evne til at kombinere teknologi med stil, kvalitet og innovation, som fremmer en unik og bæredygtig livsstil.

I årenes løb har DeLonghi altid skabt innovative produktkategorier og nye produkter, som er blevet benchmarks inden for hver deres område.

DeLonghi er som mærke i stand til at acceptere udfordringer inden for design, udvikling og produktion samt identificere unikke og originale løsninger.

DeLonghi er nr. 1 af Espresso fabrikanter i Europa og tilbyder et komplet sortiment af teknologisk innovative espresso kaffemaskiner udtænkt for at tilfredsstille de mest raffinerede elskere af kaffe.

 

Holdbarhed for hjemmelavet is

Når man først er kommet i gang med at lave sin egen is er det spændende at eksperimentere med de lækre friske råvarer, som alle årstiderne byder på. Det eneste man skal huske er, at hygiejnen skal være god, og at man ikke skal gemme isen for længe…  men den frisklavede is smager også så lækkert, at den sikkert ikke får lov at stå ret længe!

Flødeis af rå ingredienser ca. 1 uge
Sorbeter 1-2 uger
Flødeis af kogte ingredienser ca. 2 uge

ModelICK5000
Effekt230 W
KapacitetKlik for infoViser hvor meget ismaskinen kan arbejde med i liter1,2 liter
Indbygget kompressorJa
Aftagelig skålJa
Farve / MaterialeHvid
Testvindere og awardsKlik for infoViser om produktet har vundet en pris, fået topplaceringer i tests eller er testvinder.TÆNK Bedst i test

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse