Siemens EQ.6 series 500 espressomaskine TE605209RW

7.999 kr

Vælg din foretrukne drikke på det store brugervenlige diplay på denne Siemens espressomaskine med et enkelt tryk på en knap.

EAN: 4242003657058    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Denne fuldautomatiske Siemens EQ.5 espressomaskine laver smagfuld kaffe. Den integreret kværn, stor touch-skærm i farver og andre smarte funktioner gør det nemt at nyde fantastisk kaffe med god aroma derhjemme.

CeramDrive: Den integreret kværn er lavet af ikke-klæbende keramik for at give stillegående drift og lang holdbarhed. Kværn bønnerne umiddelbart inden brygning og få det meste ud af aromaen. Bønnebeholderen kan indeholde op til 300 gram bønner. Der er også en separat beholder til kværnet kaffe.

CoffeeSelect-display: Tryk på en knap og få den drikke, du ønsker, selv mælkebaseret drikke. Vælg espresso, cappuccino, kaffe, latte macchiato, varmt vand til te eller mælkeskum. Herudover kan du tilberede to kopper kaffe på samme tid. Tilbered kaffe til både dig og din partner og nyd en kaffepause sammen.

19 bar tryk: SensoFlow-varmesystemet garanterer konstant og ideel temperatur. Den høje ydelse på 19 bartryk brygger en stærk og aromatisk espresso hver gang.

AromaDouble Shot: Kan du ikke starte dagen uden et stærk kaffe? AromaDouble Shot-funktionen vil give dig en espresso med god aroma, som vil gøre dig klar til dagens udfordringer.

Højdejusterbar tud: Du kan tilpasse højden på tuden op til 14 cm, så den er tilpasset din yndlingskop.

Rengøring: Regelmæssig afkalkning af denne maskine kan forlænge levetiden betydeligt. Der er automatiske programmer til rengøring og afkalkning, hvilket gør opgaven nemmere for dig. Sørg for at dine drikke kommer til at smage godt i de næste mange år.

Modelbetegnelse

Produkttype Espressomaskine
Type kaffemaskine Fritstående
Modelnavn Siemens TE605209RW
Produktserie EQ.6

Generelle specifikationer

Betjening Automatisk
Watt 1 500
Kapacitet (liter)1,70
Tryk i bar19
Kombineret espresso/kaffe Ja
SkummerJa
Integreret kaffekværn Ja
Udtagelig vandbeholder Ja

Andet

Farve Sort
Højde (cm) 38,50
Bredde (cm) 28,00
Dybde (cm) 47,90
Vægt (kg) 9,60
Producentens Varekode TE605209RW

EAN

EAN-kode4242003657058

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse