Siemens EQ.5 espressomaskine TE502206RW

2.799 kr

Start dagen med fantastisk smagfuld kaffe fra denne fuldautomatisk Siemens EQ.5 espressomaskine.

EAN: 4242003665053    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Denne fuldautomatiske Siemens EQ.5 espressomaskine laver smagfuld kaffe. Den integreret kværn og andre smarte funktioner gør det nemt at nyde fantastisk kaffe med god aroma derhjemme.

CeramDrive: Den integreret kværn er lavet af ikke-klæbende keramik for at give stillegående drift og lang holdbarhed. Kværn bønnerne umiddelbart inden brygning og få det meste ud af aromaen. Bønnebeholderen kan indeholde op til 300 gram bønner. Der er også en separat beholder til kværnet kaffe.

15 bar tryk: SensoFlow varmesystemet garanterer konstant og ideel temperatur. Den høje ydelse på 15 bartryk brygger en stærk og aromatisk espresso hver gang.

MilkPerfect: Skab den perfekte mælkeskum til cappuccino ellerr latte macchiato direkte i koppen med den indbygget mælkeskummer.

Betjening: Vælg dine foretrukne kaffemuligheder via de to rotérbare hjul på kontrolpanelet. LCD-displayet viser bekræftelse af dine valg. Vælg også mellem forskellige sprog.

CreamCleaner: Det effektive rengøringsprogram til mælkeskummeren sikrer god hygiejne. Få den korrekte smag i din kaffe hver gang.

Rengøring: Regelmæssig afkalkning af denne maskine kan forlænge levetiden betydeligt. Der er automatiske programmer til rengøring og afkalkning, hvilket gør opgaven nemmere for dig. Sørg for at dine drikke kommer til at smage godt i de næste mange år.

Modelbetegnelse

Produkttype Espressomaskine
Type kaffemaskine Fritstående
Modelnavn Siemens TE502206RW
Produktserie EQ.5

Generelle specifikationer

Betjening Automatisk
Watt 1 600
Kapacitet (liter)1,70
Tryk i bar15
Kombineret espresso/kaffe Ja
SkummerJa
Integreret kaffekværn Ja
Udtagelig vandbeholder Ja
Kaffebeholderen rummer (gram) 300
Separat beholder til malet kaffe Ja

Andet

Farve Grå
Højde (cm) 38,50
Bredde (cm) 28,00
Dybde (cm) 47,90
Vægt (kg) 9,70
Producentens Varekode TE502206RW

EAN

EAN-kode4242003665053

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse