Saeco Incanto Fuldautomatisk Espressomaskine HD8914/01

3.914 kr - 4.189 kr

15 bar, Mælkeskummer: Indbygget mælkeskummer, Display, Rustfrit stål

EAN: 8710103725169    Producentens varenr.: HD8914/01
     
Forhandler
Pris

Saeco Incanto Fuldautomatisk Espressomaskine HD8914/01

Saeco Incanto sætter en ny standard i sin klasse. Den raffinerede forside i rustfrit stål indeholder italiensk teknologi af høj kvalitet, som er udviklet til at brygge en himmelsk kop kaffe hver eneste gang. Dine kaffebønner er endelig blevet hørt.

Avanceret teknologi for en perfekt kaffeoplevelse

Fløjlsagtig skum med et enkelt tryk på den automatiske mælkeskummer
Træk mest mulig smag ud med de 100 % keramiske kværne
Nyd en varm kop kaffe på ingen tid med den hurtige vandkoger

Et udvalg af kaffe tilpasset til din smag

 

Flere forskellige kaffespecialiteter med et tryk på en knap
Valg af styrke husker netop, hvor stærk du kan lide den
Finindstil kaffens fyldighed med de justerbare møllekværne
Koffeinfri med samme intensitet med pulverfunktionen

Høj komfort er en del af oplevelsen

 

Ikonisk forside i rustfrit stål, der er formet til præcision
Den fuldt aftagelige bryggeenhed kan rengøres på ingen tid
Det automatiske rense- og afkalkningsprogram afskaffer besværet
Designet til effektivitet

Automatisk mælkeskummer

Den automatiske mælkeskummer giver kaffen kronen på værket ved et tryk på en knap. På få sekunder vil den blive pyntet med et silkeblødt lag af mælk i den fineste konsistens – den ultimative fristelse til alle cappuccino-elskere.

Automatisk mælkeskummer

Den automatiske mælkeskummer giver kaffen kronen på værket ved et tryk på en knap. På få sekunder vil den blive pyntet med et silkeblødt lag af mælk i den fineste konsistens – den ultimative fristelse til alle cappuccino-elskere.

100 % keramiske kværne

De robuste 100 % keramiske kværne garanterer et øjebliks ren kaffenydelse i årene fremover. Det keramiske materiale skaber den ideelle formaling, som lader vandet løbe stille og roligt igennem og udtrække bønnernes reneste essens. I modsætning til andre "almindelige" kværne forhindrer det keramiske materiale kaffen i at overophede og smage brændt.

Hurtig vandkoger

Når tiden er af afgørende betydning, kan du brygge en perfekt espresso og cappuccino uden at skulle vente takket være den hurtige vandkoger. Hemmeligheden ligger i dens lette aluminium- og rustfri stålkabinet, der hurtigt kan nå varme temperaturer.

Kaffespecialiteter med ét tryk

Lige fra espresso til Latte Macchiato er der et væld af muligheder, der venter på at opfylde dit kaffebehov. Uanset om det er det første om morgenen eller en nydelse efter middagen, har du en smag til enhver tid af døgnet lige ved hånden.

Tilpas din kaffe

Vælg din ideelle styrke blandt 5 forskellige indstillinger, vælg længde og temperatur. Du kan nemt gemme den ønskede kaffelængde med hukommelsesfunktionen til hver eneste kop. Så vil hver kop fremover blive præcist tilpasset din smag. Du behøver aldrig mere at minde den om det igen, i modsætning til den lokale barista.

Justerbar møllekværn med 5 indstillinger

Når det drejer sig om formalingens finhedsgrad, undlader denne maskine aldrig at opfylde kravene. Forskellige kaffevarianter kræver forskellige granuleringsniveauer, for at den fulde smag kan folde sig ud. Derfor har denne maskines formalingsgranulering fem justerbare Indstillinger – fra den fineste formaling for en fyldig espresso til den groveste for en lettere kaffe.

Pulverfunktion

Nogle gange er det rart at have mulighed for en fyldig, lækker kop kaffe uden et skud koffein. Takket være pulverfunktionen kan du lave koffeinfri kaffe, når du har lyst til det.

ModelHD8914/01
Aftagelig vandtankJa
Vandtank1,8 liter
Tryk15 bar
MælkeskummerIndbygget mælkeskummer
DisplayJa
Farve / MaterialeRustfrit stål

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse