Philips Saeco Xsmall espressomaskine

1.197 kr

Philips Saeco espressomaskine HD8745/21: Xsmall er det mindste medlem i bønne-til-kop familien, der kombinerer design og funktionalitet.

EAN: 8710103523581    Producentens varenr.: -
     

Philips Saeco Xsmall HD8745 kombinerer design og funktionalitet. Du kan lave en fremragende espresso med et enkelt tryk på en knap - dine yndlingsbønner er helt friskmalede for at give en intens aroma.

Bønne-til-kop-espresso med et enkelt tryk: Dine yndlingsbønner er altid friskmalede, så hele aromaen indfanges i hver kop. På denne måde leverer Philips Saeco bønne-til-kop espressomaskiner fremragende og frisk kaffe dag efter dag.

Justerbare keramisk mølle: Hele bønner friskmales med keramiske kværn til hver kop, så bønnerne altid bevarer deres fulde aroma, og kaffen aldrig bliver for varm.

Rengøring: Når den går til og fra stand-by mode, renser maskinen automatisk sit kaffekredsløb.

Pannarello, så du kan skumme mælk, som du vil: Med pannarello kan du skumme mælken, præcis som du foretrækker den. Du skal blot dyppe pannarello i mælken, mens du langsomt rører rundt. Skum mælken, så længe du vil for at få mere eller mindre skum.

Brugervenlig: Den lille størrelse og frontadgangen til alle funktioner gør, at Xsmall passer i ethvert køkken. Takket være sin effektivitet og auto-sluk er den desuden miljøvenlig.

Modelbetegnelse

Produkttype Espressomaskine
Type kaffemaskine Fritstående
Modelnavn Philips Saeco Xsmall HD8745/21
Produktserie Saeco

Generelle specifikationer

Betjening Automatisk
Watt 1 400
Kapacitet (liter)1,00
Tryk i bar15
Kombineret espresso/kaffe Nej
SkummerJa
Integreret kaffekværn Ja
Udtagelig vandbeholder Ja

Andet

Farve Sølv
Højde (cm) 29,50
Bredde (cm) 32,50
Dybde (cm) 42,00
Vægt (kg) 7,20

EAN

EAN-kode8710103523581

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse