Melitta Caffeo bar

4.499 kr

Sort

EAN: 4006508189847    Producentens varenr.: -
     

Puristisk design på Caffeo bar

Mælkeskumssystem
Bønnebeholder med to kamre
Speciel bryggemetode
Energisparemodus
Nem betjening
Højdejusterbart udløb
Dybere drypbakke
Højglansfront

Mælkeskumssystem

I fuldautomatsammenligningen i tidsskriftet „Guter Rat" får CAFFEO® anbefalingen „Bedste mælkeskum".

Tilbered en ganske fabelagtig mælkeskum med „Perfect Cappuccino": Piskeren, der er installeret på siden af CAFFEO®, skummer nemt og bekvemt den ønskede mængde mælk direkte i glasset. Resultatet er en perfekt mælkeskum til diverse kaffespecialiteter. Piskeren er hygiejnisk at rengøre, den kan gå i opvaskemaskinen, den tages nemt af. Den er nem at rengøre i sammenligning med andre mælkeskumssystemer.

 

Bønnebeholder med to kamre

CAFFEO® råder over en bønnebeholder med to kamre „Bean Select". Man kan med dette have forskellige bønner i "Bean Select". Bønner til almindelig kaffe eller bønner til espresso. Skulle man have lyst til en Café Crème om morgenen eller Espresso efter aftensmåltidet, vælges nemt den bønne man skal anvende.

 

Speciel bryggemetode

CAFFEO® har en speciel bryggemetode med for-bryggefunktion. Kaffebønnerne vædes med vand før den egentlige bryggeproces, dette for at frigøre det maksimale af kaffens aromastoffer i denne første fase. Derved udvikler der sig en ganske særlig aroma.

 

Energisparemodus

I standby-modus forbruger Melitta® CAFFEO® mindre end 1 W energi. Derudover byder CAFFEO® på en energisparemodus, hvor du kan spare 50 % energi.

 

Nem betjening

Den nemme betjening samt den brugervenlige menu, gør at du hurtigt og ukompliceret kommer ind i nydelsen af dit ganske personlige kaffemoment. Vælg nemt mellem 4 kaffestyrker og en vandmængde, der kan vælges frit, til din individuelle nydelse. Displayet giver dig via symboler, der forklarer sig selv, informationer om f.eks. vandmangel eller rengøringsstatus.

CAFFEO vinder prisen Plus X Award. CAFFEO®s brugervenlighed har vundet en pris. CAFFEO er en innovation blandt fuldautomatiske kaffemaskiner, dette har den via sin klare og intuitive betjening.

 

Højdejusterbart udløb

Melitta® CAFFEO®s udløb er et sandt design highlight. Det er højdejusterbart og således egnet til alle størrelser kopper og glas. Der er endda plads til XXL Latte Macchiato-glas under CAFFEO®s udløb.

 

Dybere drypbakke

Med CAFFEO® får du en ekstra dyb drypbakke. Så kan du anvende dine Latte Macchiato yndlingsglas med en højde på op til 140 mm.

 

Højglansfronter

Lounge-modellerne er udstyret med højglansoverflader. Overfladerne og kvaliteten gør CAFFEO® Lounge til et elegant tidløst designelement.

 

Historien om Melitta

Frau Melitta Benz blev i 1908 så træt af grums i kaffen, at hun opfandt kaffefiltret der øjeblikkeligt blev en kæmpe succes. Siden da er der kommet en lang række produkter fra Melitta. I dag fremstiller Melitta kaffemaskiner, fuldautomatiske espressomaskiner, elkedler og afkalker. I Melittas sortiment findes også kaffe og ikke mindst kaffefiltre. Melitta har altid stået for nytænkning, kvalitet og samtidig haft respekt for kaffen.

ModelMelitta Caffeo bar
Vandtank1,8 liter
Farve / MaterialeSort

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse