DeLonghi PrimaDonna DeLuxe epressomaskine ETAM36.365.M

4.197 kr - 9.041 kr

Denne helautomatiske espressomaskine fra DeLonghi har et patenteret cappuccino-system og vil brygge professionelle kaffedrikke til dig og dine venner når som helst.

EAN: 8004399326804    Producentens varenr.: ETAM36365M
     
Forhandler
Pris

DeLonghi PrimaDonna De Luxe ETAM 36.365.M er en espressomaskine af høj kvalitet, med mange smarte funktioner, som gør det endnu lettere for dig at lave kaffe. Den gør det også muligt for dig at få din kaffe præcis, som du kan lide den. 

Stilfuldt design: Espressomaskinen fra Delonghi har et meget stilfuldt design i rustfrit stål, som passer ind i alle moderne køkkener. Den kompakte størrelse gør, at maskinen ikke vil tage for meget plads på køkkenbordet, og passer dermed også ind i et mindre køkken. 

Display: Vælg det ønskede program på det brugervenlige display med 4 linjer, der giver dig fuldt overblik under bryggeprocessen.


Mælkeskummer: Delonghi espressomaskinen har en knap dedikeret til at give mælkeskum. Ved at trykke på en enkelt knap, kan du få lækre cappuccinos, latte macchiatos eller caffe latte på få sekunder.

Mundstykke til mælkeskum: Lav en lækker cappuccino eller caffe latte med ekstra mælkeskum på toppen. Maskinen er desuden høj nok til, at et højt kaffeglas kan placeres under mundstykket. Perfekt til når du har lyst til en mild cremet kaffe.

Ekstra knap til rengøring af mælkebeholderen: Spar tid og energi og lad maskinen rengøre mælkebeholderen ved at trykke på én knap.

Kopvarmer: Kopvarmeren holder koppen varm, så du kan nyde din kaffe med optimal temperatur.

Indbygget kaffekværn: Finindstil malingen af kaffen og få aromatiske kaffedrikke fra friskmalet kaffebønner.

Aftagelig bryggeenhed: Bryggeenheden er utroligt nem at rengøre. Det eneste, du skal gøre, er at fjerne den fra maskinen og rense den med vand.

Modelbetegnelse

Produkttype Espressomaskine
Type kaffemaskine Fritstående
Modelnavn DeLonghi PrimaDonna XS De Luxe ETAM 36.365.M

Generelle specifikationer

Betjening Automatisk
Watt 1 450
Kapacitet (liter)1,30
Tryk i bar15
Kombineret espresso/kaffe Ja
SkummerJa
Integreret kaffekværn Ja
Udtagelig vandbeholder Ja

Andet

Farve Sølv
Højde (cm) 32,50
Bredde (cm) 19,50
Dybde (cm) 50,00
Vægt (kg) 11,00
Producentens Varekode ETAM 36.365.M

EAN

EAN-kode8004399326804

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse