DeLonghi espressomaskine ECAM 45.760.W

5.497 kr - 5.687 kr

Denne helautomatisk espressomaskine fra DeLongi kan brygge adskillige mælkebaserede drikke og giver dig muligheden for at personliggøre din kaffe.

EAN: 8004399327849    Producentens varenr.: 0132215211
     
Forhandler
Pris

DeLonghi Eletta Cappuccino TOP er en helautomatisk espressomaskine, der giver dig den fulde bønne-til-kop oplevelse med muligheden for at personliggøre din kaffe. 

LatteCrema system: Maskinen indeholder et innovativt system til forberedelse af mælkebaserede drikke. Den vil altid give dig en perfekt skummet mælk til din cappuccino, caffe latte eller latte macchiato. 

Mælke-menu: Vælg og design din egen drik i Mælke-menuen. Der er programmer til varm mælk, Flat White, Espresso Macchiato og My Milk, hvor du kan lave din favoritdrik. 

Panel: Metal touchpanelet lader dig nemt og hurtigt vælge dine ønskede indstillinger. Dit valg bliver bekræftet på skærmen, der har 2 linjer og som taler til dig på 16 sprog. 

Personliggør din kaffe: Denne espressomaskine har adskillige programmer til personliggørelse af din kaffe. Vælg mellem small, medium eller large kaffe. Du kan også indstille aromastyrken og kaffetemperaturen.

Rengøring: Regelmæssig afkalkning af maskinen vil forlænge levetiden betydeligt. Kaffemaskinen har automatiske programmer til rengøring og afkalkning, hvilket gør arbejdet nemmere for dig. Sørg for at alle kopper kaffe kommer til at smage lækkert i mange år frem.

Aftagelig bryggeenhed: Bryggeenheden er utroligt nem at rengøre. Det eneste, du skal gøre, er at fjerne den fra maskinen og rense den med vand.

Modelbetegnelse

Produkttype Espressomaskine
Type kaffemaskine Fritstående
Modelnavn DeLonghi ECAM 45.760.W
Produktserie Eletta Cappuccino TOP

Generelle specifikationer

Betjening Automatisk
Watt 1 450
Tryk i bar15
Kombineret espresso/kaffe Ja
SkummerJa
Integreret kaffekværn Ja
Udtagelig vandbeholder Ja

Andet

Farve Hvid
Højde (cm) 46,00
Bredde (cm) 26,00
Dybde (cm) 36,00
Vægt (kg) 11,00
Producentens Varekode ECAM45760W

EAN

EAN-kode8004399327849

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse