Kenwood kMix TTM020BL Brødrister - Blå

452 kr - 699 kr

900 W, Opretstående, Optøningsfunktion / Bollerister, Blå, Udtagelig krummebakke

EAN: 5011423180250    Producentens varenr.: 0W23011009
     
Forhandler
Pris

kMmix brødrister fra Kenwood

Kvalitetstoaster i rustfrit stål og helstøbt aluminium fra Kenwood. Modellen er i flot design og er en del af K-mix serien.

Ensides ristning til bagels og boller
Autofrost- og fortrydknap
Høj rist til at varme boller
HxBxD: 16,5x22x15 cm
900W

 

Historien om Kenwood

Kenwood blev grundlagt i 1947 af entreprenøren Kenneth Wood. I dag er Kenwood et verdenskendt foretagende med et stærkt renumé. Mere end 75% af produktionen eksporteres og sælges gennem Kenwoods mange datterselskaber og distributører i mere end 80 lande.

Kenwood har fabrikker i England, Italien og Kina. Hovedkontoret er beliggede i Havant, Hampshire, England og herfra styres Kinaproduktionen. Fabrikken i Kina er beliggende i Hong Kong.

Gennem research, innovation og design har Kenwood udviklet en lang række køkkenmaskiner, som hjælper dig i din hverdag, og som pynter i dit køkken. Kenwood er markedsførende inden for klargøring af madvarer og vinder hurtigt terræn inden for køkkennødvendigheder.

Siden 1950'erne har Kenwood været kendt for designrigtige, højkvalitets produkter, som holder og holder. Kenwood arbejder løbende på at bevare sin markedsposition og sikre at standarden holdes oppe med næste generation produkter.

Kenwoods vision er at være en marketingsdreven organisation. Gennem research, udvikling, innovation og produktion imødekommer Kenwood kundernes behov og krav.

ModelTTM020BL
Effekt900 W
TypeOpretstående
OptøningsfunktionJa
Udtagelig krummebakkeJa
BolleristerJa
Farve / MaterialeBlå

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse