Fatboy CH-AIR Hvid - orange hynde

1.399 kr

H70 x Ø135, Oppustelig Loungestol, Stor og komfortabel, Hvid med orange hynde

EAN: 8718164876899    Producentens varenr.: -
     

Fatboy CH-AIR - verdens fedeste flyder!

SOM AT SVÆVE I LUFTEN

CH-AIR er en stilfuld oppustelig lounge stol der er super komfortabel at sidde i. Det føles faktisk som om du blot svæver i luften. Alt du behøver at gøre er at pumpe stolen op. Vi behøver vel ikke fortælle dig at det er nemmest med en elektrisk pumpe. CH-Air er perfekt til enhver terrasse, teenageværelset eller i din stue hvis du tør!

 

ANKER TIL DIN CH-AIR

Vi har tænkt på det hele og sammen med CH-Air medfølger et ”anker” i form af en lille praktisk pose der kan fyldes med sten eller sand og fastgøres til CH-Air således at den ikke letter i vinden. CH-Air kommer også i en elegant taske så du nemt kan tage din favorit loungestol med på stranden, over til din nabo eller måske med i sommerhuset. Bare pust den op og slap så af. Easy come, easy go!

 

VÆLG DIN FARVEKOMBINATION

CH-AIR kommer i tre farver: hvid, sølv og antracit. Kombiner din yndlingsfarve lounge stol med en af de medfølgende hynder. Du kan vælge mellem 6 super elegante farver: Orange, Grøn, Pink, Mørkeblå, Lysegrå og Mørkegrå. Nu har du så et stilikon og en fantastisk komfortabel loungestol. Vi garanterer dig at CH-AIR vil passe perfekt ind i enhver indretning - ethvert sted, ude eller inde.

Der er desværre ingen yderligere produktspecifikationer.

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse