Philips Viva Collection juicer HR1832/00

499 kr

Forkæl dig selv med glæden af sund, hjemmelavet juice hver dag.

EAN: 8710103642756    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Kompakt design: Takket være det kompakte design, optager denne juicer meget begrænset plads. Du kan efterlade den på dit køkkenbordplade eller gemme den nemt.


Direkte servering: Denne juicer gør det muligt at bruge dit eget glas (Max 12cm højde). Placer det direkte under den integrerede vandhane og du er klar til at presse juice.

Lav op til 1,5 liter på én gang: Takket være det innovative QuickClean udsugningsanlæg, kan du lave op til 1,5 liter juice på én gang uden at skulle tømme frugtkødsbeholderen.

QuickClean-teknologi: En masse frugtkød fæstner sig normalt i sigten, hvilket gør det meget vanskeligt at rengøre juicepresseren. Takket være den elektropolerede proces, bevares alle overflader på sigten, glatte. Dette hjælper dig til at fjerne frugtkødet med standard køkkenudstyr (svamp eller børste).

Alt frugtkød et sted: Alt frugtkød opsamles på et eneste sted, hvor det skal være: frugtkødsbeholderen. På grund af sin runde form og glatte overflade, er det let at nå og fjerne. Det betyder også, at der ikke er behov for at fjerne frugkød fra andre dele, såsom låg.

Tåler opvaskemaskine: Alle aftagelige dele kan vaskes i opvaskemaskinen.

Drypstop tud: Når den er aktiveret, vil drypstop forhindre, at juiceren drypper. Drypstopsfunktionens tud er meget let at rengøre, da den er aftagelig, og lavet af opvaskemaskine sikre materialer. Med en enkelt bevægelse, forhindrer du, at saften drypper og holder din bordplade ren.

Gennemsigtig frugtkødscontainer: Nyd en ægte interaktiv saftpresningsoplevelse. Låget og frugtkødsbeholderen er gennemsigtige, så du kan se dine frugter og grøntsager blive pressede. Du kan også se, når beholderen er fyldt, hvilket betyder, at det er tid til at tømme den.

Modelbetegnelse

Produkttype Juicepresser
Modelnavn Philips Viva Collection HR1832/00

Technical Spesifications

Watt 400
Hastigheds indstillinger 1
Skål Plastic
Kapacitet (L) 1,50
Frugtkød kapacitet (L) 1,00
Ledningslængde (m) 0,80

General Spesifications

Farve Sort
Højde (cm) 30,00
Bredde 20,00
Dybde (cm) 23,50
Producentens Varekode HR1832/00

EAN

EAN-kode8710103642756

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse