Kenwood CO600

299 kr

3-i-1 dåseåbner, Magnet, Automatisk start/stop

EAN: -    Producentens varenr.: -
     

Kenwood CO600 3-i-1 dåseåbner

En dåseåbner er det der uundværlige lille apparat i ethvert køkken, der er essentiel for at befri blandt andet tunstykker, flåede tomater, ananas og kikærter fra livet i metaldåserne.

Slip for tun og tomatsaft, der ryger ud over bordet, med Kenwood dåseåbneren ved hånden. Med blødt gummigreb - for komfortabel håndtering. Skridsikre fødder holder dåseåbneren på plads for ekstra stabilitet og sikkerhed. Dåseåbneren fungerer ved et let tryk på et håndtag, og stopper når låget er fjernet. Derudover har dåseåbneren en integreret knivsliber indbygget. Det betyder at du effektivt og let kan benytte dåseåbneren til daglig slibning af knive. Dåseåbneren fra Kenwood er ikke blot en dåseåbner, men en hel lille køkkenmaskine i en praktisk størrelse.

Den er ydermere udstyret med en magnet, som sikrer, at låget fra dåsen ikke ryger ned på bordet/gulvet efter, at dåsen er åbnet. Dåseåbneren har en smart oplukker, og klarer kapsler i et smuttag.

 

 

Magnet til låg - for sikker bortskaffelse
Åbner alle dåsestørrelser fra små standarddåser til store industridåser
Automatisk start/stop på dåseåbneren
Integreret knivsliber på dåseåbneren
Aftageligt blad - for nem rengøring og god køkkenhygiejne
Indbygget kapselåbner for nem og hurtig åbning af flasker

 

 

 

Historien om Kenwood

Kenwood blev grundlagt i 1947 af entreprenøren Kenneth Wood. I dag er Kenwood et verdenskendt foretagende med et stærkt renumé. Mere end 75% af produktionen eksporteres og sælges gennem Kenwoods mange datterselskaber og distributører i mere end 80 lande.

 

Kenwood har fabrikker i England, Italien og Kina. Hovedkontoret er beliggede i Havant, Hampshire, England og herfra styres Kinaproduktionen. Fabrikken i Kina er beliggende i Hong Kong.

Gennem research, innovation og design har Kenwood udviklet en lang række køkkenmaskiner, som hjælper dig i din hverdag, og som pynter i dit køkken. Kenwood er markedsførende inden for klargøring af madvarer og vinder hurtigt terræn inden for køkkennødvendigheder.

Siden 1950'erne har Kenwood været kendt for designrigtige, højkvalitets produkter, som holder og holder. Kenwood arbejder løbende på at bevare sin markedsposition og sikre at standarden holdes oppe med næste generation produkter.

Kenwoods vision er at være en marketingsdreven organisation. Gennem research, udvikling, innovation og produktion imødekommer Kenwood kundernes behov og krav.

Der er desværre ingen yderligere produktspecifikationer.

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse