Kenwood BM900 bagemaskine

1.299 kr

1,5kg brød, 11 programmer, 15t forskudt tid, LCD display

EAN: 5011423144931    Producentens varenr.: -
     

Kenwood bagemaskine med ingrediens boks - BM900

Praktisk bagemaskine med 11 programmer og varmluftsblæser der giver ekstra sprød skorpe. BM900 kan klare op til 1.500 g brød og har 15 timers forskudt tid. Desuden 125 g ingrediens boks. 

Bagemaskine med 11 programmer
Varmluftsblæser der giver ekstra sprød skorpe
Op til 1.500 g brød
15 timers forskudt bagetid
1 times ”hold varm”-funktion
Aftageligt låg for nem rengøring
LCD-display med program status
125 g ingrediens boks

 

Historien om Kenwood

Kenwood blev grundlagt i 1947 af entreprenøren Kenneth Wood. I dag er Kenwood et verdenskendt foretagende med et stærkt renumé. Mere end 75% af produktionen eksporteres og sælges gennem Kenwoods mange datterselskaber og distributører i mere end 80 lande.

 

Kenwood har fabrikker i England, Italien og Kina. Hovedkontoret er beliggede i Havant, Hampshire, England og herfra styres Kinaproduktionen. Fabrikken i Kina er beliggende i Hong Kong.

Gennem research, innovation og design har Kenwood udviklet en lang række køkkenmaskiner, som hjælper dig i din hverdag, og som pynter i dit køkken. Kenwood er markedsførende inden for klargøring af madvarer og vinder hurtigt terræn inden for køkkennødvendigheder.

Siden 1950'erne har Kenwood været kendt for designrigtige, højkvalitets produkter, som holder og holder. Kenwood arbejder løbende på at bevare sin markedsposition og sikre at standarden holdes oppe med næste generation produkter.

Kenwoods vision er at være en marketingsdreven organisation. Gennem research, udvikling, innovation og produktion imødekommer Kenwood kundernes behov og krav.

Der er desværre ingen yderligere produktspecifikationer.

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse