Kenwood BM366 bagemaskine

1.149 kr

1kg brød, 11 programmer, 15t forskudt tid, LCD display

EAN: 5011423147390    Producentens varenr.: -
     

Kenwood bagemaskine med 11 programmer - BM366
Praktisk bagemaskine med 11 programmer og varmluftsblæser der giver ekstra sprød skorpe. BM366 kan klare op til 1.000 g brød og har 15 timers forskudt tid.

Bagemaskine med 11 programmer
Varmluftsblæser der giver ekstra sprød skorpe
Op til 1.000 g brød
15 timers forskudt bagetid
1 times ”hold varm”-funktion
LCD-display med program status

Historien om Kenwood
Kenwood blev grundlagt i 1947 af entreprenøren Kenneth Wood. I dag er Kenwood et verdenskendt foretagende med et stærkt renumé. Mere end 75% af produktionen eksporteres og sælges gennem Kenwoods mange datterselskaber og distributører i mere end 80 lande.
Kenwood har fabrikker i England, Italien og Kina. Hovedkontoret er beliggede i Havant, Hampshire, England og herfra styres Kinaproduktionen. Fabrikken i Kina er beliggende i Hong Kong.
Gennem research, innovation og design har Kenwood udviklet en lang række køkkenmaskiner, som hjælper dig i din hverdag, og som pynter i dit køkken. Kenwood er markedsførende inden for klargøring af madvarer og vinder hurtigt terræn inden for køkkennødvendigheder.
Siden 1950'erne har Kenwood været kendt for designrigtige, højkvalitets produkter, som holder og holder. Kenwood arbejder løbende på at bevare sin markedsposition og sikre at standarden holdes oppe med næste generation produkter.
Kenwoods vision er at være en marketingsdreven organisation. Gennem research, udvikling, innovation og produktion imødekommer Kenwood kundernes behov og krav.

Der er desværre ingen yderligere produktspecifikationer.

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse