Weber Original Lys til håndtag Q300 / Q3000

279 kr

Lys til håndtag, Til Q3000

EAN: 0077924010989    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Weber Original Lys til håndtag Q300 / Q3000

Lyset til håndtaget gør det ikke bare nemt at grille i mørke en sen sommeraften - det gør det også oplagt at grille hele vinteren, hvor mørket falder tidligt på.

Giver godt lys over grillristen
Optimerer grill-oplevelsen – selv på mørke aftener
Nemt at montere
Ingen spild: Tænder automatisk, når låget åbnes – og slukker, når det lukkes
10.000 driftstimer
Passer til Weber® Q®300 serien.

Gå aldrig ned på grill-gear! Med lys til håndtaget opgraderer du din Weber® Q®, så det altid er nemt at håndtere maden på grillen. Selv på mørke vinter-aftener. Lyset tænder automatisk, når du åbner låget, så du nemt kan se, hvordan det skrider fremad med madlavningen – og når du lukker låget i, slukker lyset. Det enkle design passer til Weber® Q® 300 serien. Et must for enhver kongegriller, der vil have respekt ved grillen.

Gå aldrig ned på grill-gear! Med lys til håndtaget opgraderer du din Weber® Q®, så det altid er nemt at håndtere maden på grillen. Selv på mørke vinter-aftener. Lyset tænder automatisk, når du åbner låget, så du nemt kan se, hvordan det skrider fremad med madlavningen – og når du lukker låget i, slukker lyset. Det enkle design passer til Weber® Q®100, 120, 140, 200, 220 og 240. Et must for enhver kongegriller, der vil have respekt ved grillen.

Garanti:

Alle dele 2 å

Der er desværre ingen yderligere produktspecifikationer.

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse