Weber grillkurv til fisk - Lille

99 kr

Original fiskevender, Lille

EAN: 0077924011139    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Weber grillkurv til fisk - Lille

Smart fiskevender fra Weber Original™. Perfekt til grillning af fisk, der nemt og enkelt vendes undervejs. Fås også i en stor udgave.

 

 

Opgradér dit grilludstyr med en Weber Style™ grøntsagskurv. Her kan du tilberede alverdens grøntsagstilbehør, så du kan imponere gæsterne med tilbehør til fisken. Sautér blandede grøntsager, rist asparges rullet med bacon eller lav bagte, fyldte tomater – uden at branke grøntsagerne. Top-lækkert!

 

 

Weber Original™ fiskevender til små fisk (21 x 17 cm)
Fremstillet i rustfrit stål
Udvider mulighederne ved grillen
Giver bedre styr på fisken og gør det samtidig nemt at transportere den til og fra grillen
Elastisk trådnet - fleksibel i forhold til fiskens størrelse
Nem at åbne og lukke
Fås også i en stor udgave
God gaveidé

Chilimarinerede hummerhaler, dampede rødspætter med dildcreme eller måske torsk på vaskeægte nytårsmanér! Alt er muligt på grillen – også selvom du har med råvarer at gøre, der ikke kan tåle at ligge direkte på den hede grillrist. Fisk og skaldyr er lækkert at tilberede på grillen – og med Weber Original™ fiskevender har du det ultimative redskab, så du er sikker på at få succes med fisken. Du åbner blot fiskevenderen i siden og lægger fisken på plads i midten, inden fiskevenderen lukkes igen. Så har du bedre styr på fisken - og det er samtidig nemt at fragte den til og fra grillen. Fiskevenderen udvider dine muligheder ved grillen, så du kan brillere max og vise, at du er en vaskeægte backyard hero!

Garanti:

Alle dele 2 å

Der er desværre ingen yderligere produktspecifikationer.

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse