Weber firkantet pizzasten

279 kr

Firkantet pizzasten, 30 x 44 cm , Inklusiv bageplade

EAN: 5707431025644    Producentens varenr.: -
     

Firkantet Pizzasten til Weber grill

 

 

Firkantet pizzasten, der gør det enkelt og nemt at bage pizza på grillen. Giver bunden en helt særlig sprødhed, så du aldrig vil bage pizza på andet bagefter. Bageplade i aluminium følger med, så det er nemt at bære pizzaen til og fra grillen. Fås også i rund variant.

Der medfølger desuden en bageplade til pizzastenen.

 

 

 

 

Giver mulighed for at bage pizza på grillen
Giver pizzaen en særlig sprød bund – præcis som i stenovne
Kan bruges til at bage kager, boller, brød og andet bagværk på grillen
Fremstillet i materialet cordierite, der er stærkt mod brud
Materialet bliver hurtigt varmt, så der ikke er masser af ventetid ved grillen
Bagepladen i aluminium gør det nemt at bære pizza og bagværket til og fra grillen
Perfekt gaveidé
30 x 44 cm

 

 

 

 

Opskrift på Pizza i Weber

Ingredienser (3 Portioner):

 

 

 

5-10 g gær
Italiensk hvedemel (tipo 00)
2,5 dl kold vand
0,5 dl øl
2 spsk olivenolie
1,5 tsk salt
1 dåse flåede tomater eller 250 g friske
Basilikum
Oregano
 Salt og peber
Sukker
Olivenolie
Frisk mozzarella
Parmaskinke
Cherrytomater
Rucola
Parmesan

I køkkenet:   Dej: Opløs gæren med vand og øl i en skål. Tilsæt salt og rør godt. Kom mel i, indtil dejen er let klæbrig uden at klistre. Brug fingrene og ælt dejen godt igennem.

 

Skær nu dejen i tre stykker og rul hvert stykke til en bolle. Læg dem alle på en bageplade og dæk godt med film, så der er lufttæt. Stil dem i køleskabet i minimum tre timer - gerne natten over. Når du skal forme bundene, tager du bollerne ud 10 minutter før. Så er de lette at håndtere - enten ved at forme dem i hånden eller med en kagerulle.

 

Tomatsauce:

Bruger du friske tomater, skal de skoldes og befries for skind og kerner, inden du hakker dem og smager dem til med krydderier og olie. De flåede tomater koger du op og smager til. Saucen kan eventuelt blendes, så den får en mere ensartet konsistens. Lad saucen blive kold, inden den hældes på bundene.

 

Pizzaer: 

Rul eller form dne første bund og læg den på alu-bagepladen, der følger med pizzastenen. Hæld tomatsauce på bunden i et tyndt lag, læg mozzarella i skiver, cherrytomater i halve og parmaskinke i store stykker på.    

 

 

Ved grillen

 

Kul:

Gør grillen klar til cirkulær varme med en hel grillstarter kul. Læg pizzastenen i grillen og lad den blive varm. Det tager cirka fem minutter. Læg så alu-bagepladen og pizzaen på stenen og bag pizzaen, til skorpen er let sprød - cirka 8-12 minutter.

 

Q og gas: 

Læg pizzastenen i grillen og tænd gassen efter den ønskede metode. Lad stenen blive let varm. Læg så alu-bagepladen og pizzaen på stenen og bag den, til skorpen er let sprød. Det tager cirka 10 minutter.

 

Drys rucola og parmesan i flager over bunden inden servering. Dryp gerne en god olivenolie ud over. 

 

Kilde: www.webergrill.dk

Garanti:

Alle dele 2

Der er desværre ingen yderligere produktspecifikationer.

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse