COBB Grillspartel

169 kr

Spartel, 29 cm, Rustfrit stål, Maskinvask

EAN: 6009688701111    Producentens varenr.: -
     

Grillspartel fra COBB i lækker kvalitet

 

Cobb’s nye grillredskaber er fremstillet udfra unik og gennemtænkt design. De ligger godt i hånden og længden på de bare 29 cm gør opbevaring og transport nemt og komfortabelt. Alle redskaberne  er fremstillet i rustfrit stål kvaliteten SS430 og er desuden testet iht LFGB standarder.

Grillspartel
Længde på 29cm
Rustfrit stål
Tåler maskinopvask

Leveringsforhold: Leveres med GLS og produktet stilles ved døren.

 

 

 

 

 

Historien om COBB grillen

COBB Grillen er en unik opfindelse, der har sine rødder i Sydafrika. Ideen var at lave en effektiv, transportabel og sikker grill. En grill, der fungerer optimalt med et minimum af optændingsmateriale, der i første omgang var tørrede majskolber (corn cobs).

COBB Grillen blev hurtigt en succes i Sydafrika. I 2003 blev den kåret som årets opfindelse i "Times" og samme år vandt den priserne som bedste nyhed og bedste BBQ grill ved den internationale EXPO messe. COBB Grillen breder sig nu med høj hast over hele kloden - prøv den, og du vil forstå hvorfor.

COBB Grillen blev introduceret for danskerne for 10 år siden. Inden da blev den flot modtaget i alle grillers land, Amerika. Her blev COBB tildelt to fornemme priser på EXPO Messen. Samme år kårede amerikanerne også COBB som bedste BBQ grill.

Heller ikke herhjemme gik der længe, før specielt udefolket som sejlsportsfolk og campister fik øjnene op for kvaliteterne i den lille og meget handy grill.

Der er desværre ingen yderligere produktspecifikationer.

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse