Adora brusestangsæt i krom med 3-spray håndbruser, Brusestang 80 cm. 12851.00

439 kr - 568 kr

Pænt brusestangsæt med krom-finish fra Adora i et helt enkelt og klassisk design, der aldrig går af mode. Sættet indeholder både håndbruser,...

EAN: -    Producentens varenr.: 12851.00
     

Pænt brusestangsæt med krom-finish fra Adora i et helt enkelt og klassisk design, der aldrig går af mode. Sættet indeholder både håndbruser, brusestang og fleksibel double-lock bruseslange på 1,5 meter, der kan forøges til en længde på 2,1 meter ved stræk. Den ekstra længde er eksempelvis praktisk, når du skal rengøre brusekabinen eller badekarret.
Brusestangsættet fra Adora kan monteres på de fleste standardtilslutninger på brusebatterier og armaturer, og på brusestangen kan vægbeslagene indstilles og placeres, så de passer til de eksisterende huller i væggen, eller så du undgår borehuller i fliserne. 
Adora håndbruseren har en diameter på 8 cm og 3 forskellige indstillinger af vandstrålemønsteret, som du kan skifte imellem alt efter hvilken badeoplevelse, du har lyst til. I håndbruseren er der vandbesparende teknologi, der giver dig et reduceret vandforbrug på op til 40%. På dyserne er der Easy Clean gummibelægning, så det er let at fjerne eventuelle kalkaflejringer.

Der er desværre ingen yderligere produktspecifikationer.

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse