Monster Platinum Ultra High Speed HDMI Cable with Ethernet, 3 Meter

599 kr

Sikrer high definition, 22,5 Gbps, Får mere ud af dit 4K TV

EAN: -    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Brug for højre hastighed til 3D og 4K!

Hurtige fremskridt i nutidens høje hastighed kræver HDMI kabler, så du får det bedst mulige 4K HD-billede og lyd. Bruger du stadig dit gamle HDMI kabel på dit nye 3D eller 4K tv, så udnytter du ikke dit TV fulde potentiale. Monster højhastigheds HDMI kabler tilbyde det bredeste udvalg af ydeevne, på det bredeste sortiment af proces, så du har det bredeste udvalg af HDMI kabler til at vælge fra, for nu og i fremtiden.

Den ultimative høje hastighed – 4K

Monsters UltraHD Platinum HDMI-kabel sikrer en høj definition oplevelse med maksimal lyd og visuel effekt. Med en båndbredde på mere end 22,5 Gbps er ingen HD visning for krævende. Monster UltraHD Platinum HDMI-kabel er din forbindelse til de bedste i HD-billede og lyd, nu og i fremtiden. For at få det bedste ud af dit 4K TV anbefales mindst 18.0 Gbps. Til Playstation 4 og andre advancerede spillekonsoler anbefales mindst 22.5 Gbps.

Evighedsgaranti

Dette Monster HDMI kabel er omfattet af Monsters evighedsgaranti ® - den bedste garanti i branchen. Det betyder, at hvis der i fremtiden skulle komme en standard, som kræver mere hastighed end kabelet kan klare, så bytter Monster til et ny kabel. Se emballagen for detaljer og krav.

Der er desværre ingen yderligere produktspecifikationer.

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse