Monster ® Black Platinum Ultimate High Speed HDMI Cable with Ethernet, 3 m

799 kr

HDMI kabel, Monster, Højere hastighed til 3D og 4K

EAN: -    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Brug for højre hastighed til 3D og 4K!

Hurtige fremskridt i nutidens høje hastighed kræver HDMI kabler, så du får det bedst mulige 4K HD-billede og lyd. Bruger du stadig dit gamle HDMI kabel på dit nye 3D eller 4K tv, så udnytter du ikke dit TV fulde potentiale. Monster højhastigheds HDMI kabler tilbyde det bredeste udvalg af ydeevne, på det bredeste sortiment af proces, så du har det bredeste udvalg af HDMI kabler til at vælge fra, for nu og i fremtiden.

Den ultimative høje hastighed fra Monster’s bedste HDMI kabel

Monsters UltraHD Black Platinum HDMI-kabel sikrer en høj definition oplevelse med maksimal lyd og visuel effekt. Med en båndbredde på mere end 27 Gbps er ingen HD visning for krævende. Monster UltraHD Black Platinum HDMI-kabel er din forbindelse til de bedste i HD-billede og lyd, nu og i fremtiden. For at få det bedste ud af dit 4K TV anbefales mindst 18 Gbps. Til Playstation 4 og andre advancerede spillekonsoler anbefales mindst 22.5 Gbps. Monsters Black Platinum er det bedste kabel i serien af advancerede HDMI kabler, som også omfatter Monster Gold og Monster Platinum.

Evighedsgaranti

Dette Monster HDMI kabel er omfattet af Monsters evighedsgaranti ® - den bedste garanti i branchen. Det betyder, at hvis der i fremtiden skulle komme en standard, som kræver mere hastighed end kabelet kan klare, så bytter Monster til et nyt kabel. Se emballagen for detaljer og krav.

Der er desværre ingen yderligere produktspecifikationer.

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse