Sony 4 GB digital diktafon ICD-XT50 (sort)

1.299 kr

Sony digital diktafon med 4 GB indbygget hukommelse, 24 timers brug på fuld opladning og intelligent filhåndtering.

EAN: 4905524835625    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Sony ICD-TX50 er en slank digital diktafon, som du let kan have med dig i lommen overalt. Diktafonen har 4 GB indbygget hukommelse og en M2/MicroSD-kortlæser, så du kan udvide med mere plads efter behov.

Slankt, flot design med smart klemme: Med en vægt på 50 gram og kun 6,4 mm tyk kan du nemt sætte din Sony ICD-TX50 fast i bukse- eller skjortelommen og have den med dig overalt.

Letlæseligt display: Det tydelige, elektroniske display viser optagetid, filnavn og andre praktiske informationer, så du har god oversigt over dine optagelser.

Den bedst mulige lydoptagelse: Du kan vælge mellem fem forskellige indstillinger, så du får den bedst mulige lyd i forhold til omgivelserne.

Stemmestyret optagelse: Du kan starte og stoppe en optagelse ved hjælp af en stemmekommando, så du f.eks. under et interview har hænderne fri til at tage noter.

Indbygget intelligent digital lydteknologi: Giver dig optagelser med ren lyd ved at fjerne uønsket baggrundsstøj og forstyrrelser.

Kvalitetslyd fra højtydende mikrofon: Få klare og tydelige optagelser med den indbyggede digitale mikrofon, der konverterer optagelsen direkte til digital lyd. Den medfølgende støjdæmper reducerer støj og vibrationer, når der optages på flade overflader.

Optag digital lyd i høj kvalitet: Vælg mellem MP3-format i høj kvalitet (192kbps) eller lineære PCM-formater.

Download og afspil lydfiler: Du kan downloade, afspille og sortere dine filer, så de er lette at finde. Understøtter MP3/AAC/WMA/WAV fil-formater.

24 timers brug: Sony ICD-TX50 har et indbygget genopladeligt lithium-batteri, der leverer op til 24 timers optagelse. Den automatiske stand-by tilstand sparer batteri, så du kan bruge din digitale diktafon i længere tid. En 3-minutters opladning giver 60 minutters optagelse.

Tilslut til din computer via micro-USB: Via en micro-USB tilslutning kan du nemt og hurtigt overføre filer til din bærbare computer.

Find hurtigt og nemt, det du ønsker at høre: Indstil de antal sekunder eller minutter, du ønsker at spole frem eller tilbage.

Tilpas dit vækkeur: Indtal en besked på diktafonen og bliv vækket af din egen stemme om morgenen.

Medfølgende tilbehør:
Bæretaske
Stereohovedtelefoner
USB-kabel
Støjdæmpe

EAN

EAN-kode4905524835625

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse