iPod touch 16 GB 5. generation (pink)

1.599 kr

Oplev den nye iPod touch i et super slankt design, 4 "retina skærm A5-processor og 5 megapixel iSight-kamera.

EAN: 0885909961597    Producentens varenr.: -
     

Brilliant nyt design: iPod touch kommer med et nyt super-slankt aluminiumskabinet. Du mærker næsten ikke at den er i hånden eller i lommen.  IPod touch loop (sikkerheds bånd du vedhæfter til dit håndled) kommer i en farve der matcher din iPod touch. Du kan købe andre farver separat. Det er en sjov ny måde at have kontrol med din iPod touch på.

4 "retina skærm:. IPod touch har nu en større, 4-tommer Retina-skærm. dermed bliver alt større, samtidig med at det står skarpt, levende og virkelighedstro. Samtidig har den nye skærm en perfekt widescreen pasform til dine HD-film og tv-programmer

iSight kamera: iSight-kamera på iPod touch er på fem megapixel og tager så gode billeder at du altid vil have et godt kamera ved hånden. Mange gode og brugbare funktioner gør at dine billeder vil sidde lige i skabet hvergang. ISight-kameraet skyder 1080p HD-video, og frontkameraet er gjort endnu bedre så du får endnu mere ud af faceTime samtaler.

Dual-Core A5 processor: Dual-core A5 chippen giver op til dobbelt så meget processorkraft og op til syv gange hurtigere grafik end den forrige generation. Så spil er utrolig lydhør og realistisk. Til trods for den øget power får du stadig samme store batterilevetid: op til 40 timers musik eller 7 timers video på en enkelt opladning.

iCloud: Når du downloader dit foretrukne indhold fra iTunes Store til iPod touch, gør iCloud alt det indhold tilgængeligt på alle dine andre Apple-enheder, så du aldrig behøver at tilslutte kabler eller manuelt synkronisere for at overføre dine ting. Nemmere bliver det ikke!

Spil Center: Game Center er dit sociale gaming hub, hvor du opretter en profil, invitere andre spillere til at deltage på din næste mission. Start en udfordring med en tilfældig spiller et hvilket som helst sted i verden eller med din kammerat rundt om hjørnet. Det er bare at spille og have det sjovt. 

Facebook / Twitter integration: Med god Facebook og Twitter integration, kan du med iPod touch være endnu tættere med dit sociale netværk. Send dine billeder. med det samme du har taget dem, til Facebook fra programmet Fotos, se dine venners fødselsdage i kalenderen.

Wi-Fi/AirPlay: Med AirPlay kan du trådløst streame fra din iPod til dit HD-TV via Apple TV. Du kan også streame musik til enhver AirPlay-aktiveret højttalere eller AirPort Express-tilsluttede højttalere.

Bluetooth: Par din iPod touch med Bluetooth-hovedtelefoner og eller højtalere uden ledninger som ligger i vejen. Og hvis din bil har Bluetooth kan du selvfølgelig også bruge den der.

Nye EarPods (in-ear hovedtelefoner): Apples designere og ingeniører havde et mål om at skabe øretelefoner, der var behagelige at bruge for mange forskellige øretyper - og samtidig producere den bedst mulige lydkvalitet. Resultatet er EarPods! Det er bare at ønske god fornøjelse!

Lightning stik: Apple har erstattet det gamle 30-pin dock-stik med noget nyere, mindre og bedre. Det hedder Lightning, og det er betydeligt mere holdbart. Det kan bruges i begge ender så der er ingen forkert måde at tilslutte kablet på. Hvis du har iPod nano tilbehør, der kun kan bruges med 30-bens stik, kan du stadig slutte den til din iPod nano med en Lightning til 30-bens adapter (sælges separat).

Systemkrav:
Mac: OS X v10.6.8 eller en nyere version
PC: Windows 7, Windows Vista eller Windows XP Home eller Professional med Service Pack 3 eller nyere
iTunes 10,7 eller nyere

Inkluderet i pakken:
Apple Høretelefoner
Lyn-USB-kabel
iPod touch loop

Modelbetegnelse

Produkttype Digital Medieafspiller
Modelnavn Apple iPod touch 16 GB 5th gen
Familie linje iPod Touch

Generelle specifikationer

Primær lagerenhed Indbygget hukommelse (Flash)
Kapacitet (GB)16
Understøttede hukommelseskortNej
FM Stereo Tuner Nej
Radio optager Nej
Stemme optager Nej
Musikstyring Spillelister

Lydkapabilitet

Lydformat AAC, HE-AAC, MP3, MP3 VBR, Audible (formats 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX, and AAX+), Apple Lossless, AIFF and WAV
MP3 Bit-Rate8 - 320 kbps
WMA Bit-Rate8 - 320 kbps
Frekvens respons (Hz)20 - 20000

Videofunktioner

Videooptager Ja
Video format MPEG-4, H.264, AAC-LC, M4V, MP4, MOV, PCM
Video Bit-Rate 256kbps/48kHz
Max. video opløsning 1280 x 720 (30 fps)

Display

DisplayJa
Størrelse (tommer)4,00
Skærmopløsning (bredde x højde)1136 x 640
On Screen Display (OSD)Ja

Tilslutningsmuligheder

Wi-Fi Indbygget
AirPlay Ja
Bluetooth Ja
Hovedtelefons tilslutning Ja
LightningJa
USB 2.0Nej

Strømforsyning

Energikilde Internt batteri/AC/DC Adapter
Batteritype Lithium-ion
Batterikapacitet op til (timer) 40,00

Andet

Farve Pink
Højde (cm) 12,34
Dybde (cm) 0,61
Bredde (cm) 5,86
Vægt (g) 88,00
Producentens Varekode IPODMGFY2PI16

EAN

EAN-kode885909961597

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse