iPod shuffle 2 GB 5th gen (silver)

419 kr

Det mindste medlem af iPod-familien leverer op til 15 timers spilletid, 2 GB lagerplads og Voice Over, som kan fortælle dig mere om den sang du lytter til.

EAN: 0885909612758    Producentens varenr.: -
     

Elegant, anodiseret aluminium design: Hoveddelen er lavet af et enkelt stykke aluminium og derfor føles iPod shuffle solid, slank og robust. Det, sammen med farvepaletten gør den til det perfekte mode tilbehør.

2 GB lagerplads: iPod shuffle tilbyder 2 GB lagringskapacitet, hvilket er nok til hundredvis af sange. Det er masser af plads til de sange du gerne vil have med dig når du enten træner eller når du pendler. Plads også til spillelister, Genius-miks, podcasts og lydbøger.

15 timer batteri tid: Få op til 15 timers batteritid når den er fuldt opladet. Oplad via det medfølgende USB-kabel eller du kan købe en valgfri og ekstra strømadapter (medfølger ikke). Opladningstid: 3 timer.

Følger med dig overalt og passer med det meste: iPod shuffle er ikke bare bærbar. Den er også en del af din stil. Klips den fast til din skjorte, jakke, workout udstyr, rygsæk eller på din taske, og den vil blive siddende - uanset om du går, cykler, eller løber.

Betjen  din musik med blot et enkelt klik: Det store og klikbare kontrolpanel på forsiden af ​​iPod shuffle gør det nemt at betjene den. Tryk på knappen i midten for at afspille og sætte på pause. Tryk på knapperne for at springe frem eller tilbage og justere lydstyrken. Klik, klik, klik. Musikken kommer direkte fra din finger.

Afspil dine sange som du vil: Du kan høre dine spillelister helt normalt, eller i tilfældig rækkefølge eller bagfra. Du bestemmer

VoiceOver knap: Med Voiceover knappen kan du få mere info om den musik du lytter til. bare spørg og den vil svare.Tryk på VoiceOver-knappen på toppen af ​​din iPod shuffle. Du kan endda bruge VoiceOver til at høre navne på spillelister og skifte mellem dem. Understøtter 29 sprog, herunder dansk, svensk, finsk, norsk, tjekkisk og slovakisk.

Genius Mix: Aktiver Genius i iTunes på din computer, og den finder automatisk sange, som passer godt sammen. Så der skabes et Genius-miks. Synkronisere nemt til din iPod shuffle. Det er den perfekte måde at genopdage sange, som du ikke har lyttet til i lang tid.

Systemkrav:
Mac-computer med USB 2,0 port, OS X v10.6.8 eller nyere og iTunes 10,7 eller nyere.
PC med USB 2,0 port, Windows 7, Vista eller XP Home eller Professional (SP3) eller nyere og iTunes 10,7 eller nyere

Inkluderet i pakken:
In-ear hovedtelefoner
USB-kabel
Lynhåndbog

Modelbetegnelse

Produkttype MP3 afspiller
Modelnavn Apple iPod shuffle 2 GB 4th gen
Familie linje iPod Shuffle

Generelle specifikationer

Primær lagerenhed Indbygget hukommelse (Flash)
Kapacitet (GB)2
Understøttede hukommelseskortNej
FM Stereo Tuner Nej
Radio optager Nej
Stemme optager Nej
Musikstyring Spillelister

Lydkapabilitet

Lydformat AAC, MP3, MP3 VBR, Apple Lossless, AIFF, WAV
MP3 Bit-Rate8 - 320 kbps
WMA Bit-Rate8 - 320 kbps
Frekvens respons (Hz)20 - 20000
Impedans (Ohm) 32

Videofunktioner

Videooptager Nej
Max. video opløsning N/A

Display

DisplayNej

Tilslutningsmuligheder

Wi-Fi Nej
AirPlay Nej
Bluetooth Nej
Hovedtelefons tilslutning Ja
USB 2.0Ja

EAN

EAN-kode0885909612758

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse