Samsung trådløs højttaler WAM551 (hvid)

799 kr

Samsung trådløs højttaler WAM551 leveres med attraktivt design, en meget god lydgengivelse og enkel og pålidelig trådløs tilslutning.

EAN: 8806085846425    Producentens varenr.: -
     

Samsung WAM551 er en trådløs højttaler, der lader dig forme musikken omkring i dit hjem. Uanset om det er en enkelt højttaler i et værelse, et multirumssystem i to værelser eller i alle rum i dit hjem, er det nemt at fordybe dig i dine favoritlyde.

Fleksibilitet: WAM551 højttaler er ikke bare flot, men også fleksibel. Det unikke trekantede design giver dig mulighed for at placere denne højttaler, hvor du vil. Brug en højttaler vandret til ægte venstre/højre separation eller et par lodrette for ægte venstre/højre separation.

Førsteklasses lydkvalitet: WAM551 kommer med højt udviklede teknologier, der sikrer førsteklasses lydkvalitet. De innovative 5 komponents-højttalere, subwooferen for dybere, strammere bas, de avancerede mid-range drivere til rigere naturlige toner og premium diskantenheder - alle disse komponenter bringer din musik til live.

Multirumsløsning: Når du tilføjer flere højttalere og en Hub, får du virkelig udbytte af dit WAM551 multirumssystem. Det er et plug & play-system, hvor du kan tilføje højttalere i hele dit hjem og få fuld kontrol over din musik.

NFC og Bluetooth trådløs forbindelse: NFC og Bluetooth-teknologier giver øjeblikkelig og kvalitetsfuld trådløs forbindelse mellem dine kompatible enheder og denne WAM551 højttaler. Du skal blot bruge en NFC touch og parre din smartphone, tablet, computer eller TV. Bluetooth sikrer trådløs musiktransmission til den trådløse højttaler, som placeres hvor som helst i dit hjem.

TV Sound Connect: Forbedrer dit TV's lydkvalitet uden besværet med ledninger. Bare tilslut dit TV Sound Connect-aktiverede Samsung-TV til en WAM551 Trådløs højttaler og TV'ets lyd vil øjeblikkeligt blive bedre.

Dual Band Wi-Fi: Dual Band Wi-Fi giver et stærkere signal for at sikre den bedst mulige lydoplevelse. Stream din musik, uanset om det er til en enkelt højttaler eller til flere højttalere i dit hjem.

Andre funktioner:
- Fjernbetjenings App - nemt styre musikken fra dine mobile enheder
- Drag & Drop for at afspille

Inkluderet i pakken:
Quick step guide
NFC sticker
Lodret fodstativ
Strømkabel

Modelbetegnelse

Produkttype (A/V Docking) Trådløs Højttaler
Modelnavn Samsung WAM551/XE
Produktseriens navn 5

Tilslutningsmuligheder

Wi-Fi Indbygget
Bluetooth Ja

Strøm og mål

Farve Hvid
Højde (cm) 16,80
Dybde (cm) 11,30
Bredde (cm) 34,30
Vægt (kg) 2,30

EAN

EAN-kode8806086048491

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse