Libratone Diva Pepper Black trådløs højttaler

3.999 kr

Libratone Diva er en trådløs soundbar med et slankt design, digital lydbehandling (DSP) og kraftfuld lyd med maks. udgangseffekt på 200W RMS. Nyd nem streaming via Airplay, Bluetooth 4.0, NFC og DLNA.

EAN: 5710957009371    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Libratone Diva er en kraftfuld trådløs højttaler, der vil fylde din stue med fyldig lyd. Diva har flere smarte tilslutninger som NFC, Bluetooth, Airplay og DLNA.

200W RMS udgangseffekt: Libratone Diva soundbaren har bl.a. 5 drivere, der leverer en samlet udgangseffekt på 200 watt. Digital lydbehandling (DSP) giver klar lydkvalitet uden forvrængning, og de indbyggede lyd-reflektorer sørger for at sprede lyden og give en omsluttende lydoplevelse i rummet.

Trådløs streaming: Libratone Diva har bl.a. AirPlay og Bluetooth 4.0 med apt-X til trådløs streaming fra kompatible enheder. Airplay-funktionen giver nem tilslutning til Apple-enheder som iPhones og iPads, og du kan ved hjælp af en enkelt berøring nemt parre din Diva soundbar med NFC-kompatible enheder.

Flot og fleksibelt design: Libratone Diva er fremstillet af kvalitetsmaterialer og har bl.a. et uldcover, der giver et eksklusivt look. Du kan nemt skifte til et cover i en anden farve, så højttaleren passer til dit interiør eller humør.

Andre nøglepunkter:
- Nem tilslutning til TV via analoge eller optiske indgange
- iPhone/iPad/Android apps
- DLNA

Medfølger:
- Strømkabel
- Optisk kabel
- Vægmontering
- Manual

EAN

EAN-kode5710957009371

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse