PolarPro PowerPole GoPro-stang med integreret batteri

1.299 kr

PolarPro PowerPole er en forlængerstang til GoPro, som har et integreret 5200 mAh batteri, som kan forlænge optagetiden med op til 10 timer.

EAN: 0852678905107    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

PolarPro PowerPole er verdens første forlængerstang til GoPro med integreret batteri. Det betyder, at du kan optage under kolde forhold i mange timer. Med 17 til 30 tommers forlængelse har du den perfekte længde til at optage dig selv og dine venner fra forskellige vinkler.

5200 mAh batteri: 5200 mAh batteriet er indbygget i stangen og tilsvarer 4,5 GoPro batterier. De giver dig mulighed for at filme i op til ti timer.

Let og holdbart materiale: Denne letvægtsstang er bygget 100 procent af aluminium fra ende til anden, hvilket givere den en uovertruffen holdbarhed. Vandresistente bånd beskytter alle udsatte områder og beskytter GoPro stangen mod fugt. Det skal dog bemærkes, at stangen ikke er vandtæt og er tiltænkt oplevelser, der finder sted oven vande.

Oplad andre enheder: Ikke alene sørger PowerPole for, at dit GoPro bliver ved med at filme. Den kan også oplade andre enheder, som eksempelvis din telefon, når du er væk fra en strømkilde, via to USB porte.

Andre egenskaber:
- Kompatibelt med alle GoPro kameraer

Inkluderet:
- Snor
- Tommeskrue og møtrik
- GoPro spids
- Mikro-USB PowerPole opladerkabel
- 6" mini-USB GoPRo opladerkabel
- Brugervejledning

Produktbeskrivelse

Produkttype Batterigreb
Modelnavn PowerPole POWERPOLE

Generelle specifikationer

Batterikapacitet op til (timer) 10,00
Batterikapacitet (mAh) 5 200

Andet

Farve Sort
Materiale Aluminium

EAN

EAN-kode852678905107

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse