Mad Catz Micro C.T.R.L.i Mobile Gamepad

513 kr

Gaming / Sort, Rigtige knapper og analoge pinde, Lang batteritid, Giver dig mobil gaming på høj plan

EAN: -    Producentens varenr.: -
     

Mad Catz Micro C.T.R.L.i giver dig traditionel gaming på din iOS 7 enhed. Mad Catz C.T.R.L.i  giver dig en controller, som man ellers er vant til fra konsolspil, så du kan bruge analoge pinde og rigtige knapper når du spiller på din iOS enhed. Der er skulderknapper og tilføjer en helt ny dimension til din mobile gaming. Med Mad Catz C.T.R.L.i  får du meget bedre kontrol over dine spil. 

Mad Catz Micro C.T.R.L.i er 20% mindre end den store model for bedre at passe barnehænder, men den har de samme funktioner. 

Apple certificeret - Mad Catz Micro C.T.R.L.i lever op til Apples performance standarder og kan forbinde til de fleste iOS enheder

Op til 4 enheder understøttes, så man kan spille multiplayer på den samme enhed (forudsætter at spillet understøtter muligheden)

Klar til transport og mobil gaming - nem at have med og med et klips til at holde på din iOS enhed på toppen af Mad Catz C.T.R.L.i 

Mad Catz Micro C.T.R.L.i

Mad Catz C.T.R.L.i er en traditionel gaming controller til iOS enheder. Sid hjemme i sofaen eller tag den med på farten, så har du din helt egen spillekonsol. Tilslut din iPhone til dit TV med Apple Lightning Digital AV Adapter*, og du kan nyde en autentisk arkade oplevelse i din dagligstue.

* Apple Lightning Digital AV Adapter sælges separat.

Perfekt til ”Big-Screen” Gaming

Med det korrekte kabel og adapter, har du mulighed for at tilslutte din iOS-enhed til dit HDTV. Og på den måde vil du pludselig have en traditionel spillekonsol.

Godkendt af Apple

Micro C.T.R.L.i Mobile Gamepad anvender en Apple-godkendt Bluetooth chip til at sikre kompatibilitet med de fleste Apple-produkter. C.T.R.L.i er et officielt Apple-certificeret produkt

Lavet til:

iPhone

iPad

iPad mini

iPod touch

Nen tilslutning via Bluetooth

En nem parrings proces vil hurtigt etablere en Bluetooth-forbindelse mellem C.T.R.L.i og en Apple-enhed. Det kræver blot 2 klik på gamepaden og du er i gang.

TypeGaming
Farve / MaterialeSort
Passer tilApple iPad
Kompatibelt mediOS

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse