Belkin cover med tastatur til 3. generation iPad (sort)

799 kr

Dette alsidige og beskyttende cover til 3. generation iPad indeholder et smart aftageligt tastatur - lige hvad du behøver til arbejde og underholdning på farten.

EAN: 0722868878002    Producentens varenr.: -
     

Belkin coveret er fremstillet af kvalitetslæder og passer perfekt til din 3. generation iPad. Såvel ydersiden som den bløde beklædning på indersiden beskytter effektivt din tablet, og takket være et slankt design og lav vægt kan du nemt få plads til coveret med din iPad i en taske.

Flere betragtningsvinkler: Fold holderen om til den ønskede position, læn dig tilbage og nyd dine film, billeder og andet medieindhold på den mest behagelige måde. Belkin F5L114AYC00 er ikke kun et beskyttende cover, men også en effektiv holder, der giver dig mulighed for at betragte skærmen på din 3. generation iPad fra flere vinkler og desuden gør det nemmere at taste.

Aftageligt tastatur: Det aftagelige tastatur med nordisk layout har god afstand mellem tasterne, så det er behageligt at bruge. En fjedermekanisme under hver tast giver god respons, så du kan taste hurtigt og mere fejlfrit end på touchskærmen. Desuden har tastaturet brugervenlige genvejstaster, der gør det let at kopiere og indsætte tekst, justere volumen etc.

Effektiv lukkemekanisme: Når du ikke bruger din iPad, holder den magnetiske lukkemekanisme Belkin coveret sikkert lukket, og den bløde beklædning på indersiden beskytter skærmen på din iPad.

Produktbeskrivelse

ProdukttypeCover
Modelnavn Belkin F5L114ayC00

Generelle specifikationer

Kompatibel mediPad 2, iPad 3-generation

Andet

Farve Sort
Producentens Varekode F5L114ayC00

EAN

EAN-kode722868878002

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse