Adonit Jot Touch Pixelpoint - Black

899 kr

Stylus / Sort, Pixelpoint top til præcisionsarbejde, Trykfølsom op til 2048 niveauer, Genvejstaster

EAN: 0847663021726    Producentens varenr.: -
     

Adonit Jot Touch Pixelpoint: Med indbygget bluetooth er JOT Touch Pixelpoint helt unik og flere lækre funktioner gør den til et værktøj på højeste niveau. JOT Touch Pixelpoint virker med flere og flere applikationer fra Apples App Store, hvor funktioner som håndfladeafvisning, genvejsknapper og trykfølsomhed er integreret. Funktioner der gør kun fantasien sætter grænser.

Pennen er udviklet i tæt samarbejde med selveste Adobe og kan derfor synkroniseres med Adobes Creative Cloud. Adonit adskiller sig desuden fra andre stylusproducenter, da man med Pixelpoint™ teknologien har skabt en exceptionel præcis og lille spids på pennen på kun 3,18mm. Når pennen parres med en Jot-kompatibel App på en hvilken som helst Bluetooth 4.0 IOS enhed(iPad af 3. generation og nyere, iPad Mini, iPhone 4S og nyere), byder Jot Touch Pixelpoint™ på præcision, genvejsknapper og trykfølsomhed. Pennen er målrettet digitale kunstnere, grafikere, arkitekter og lignende, der vil have mulighed for at arbejde på iPad og udnytte den fleksibilitet det giver.

Adonit er førende indenfor kategorien stylus penne. De har specialiseret sig i at lave stylus penne udelukkende i kvalitetsmaterialer og gøre dem til et præcisionsværktøj flere niveauer over lignende produkter på markedet.  Spidsen på Adonit produkterne er lavet ud fra et unikt system, så du kan se præcis hvor du tegner eller skriver, hvilket gør Adonit til det oplagte valg uanset sammenhængen.

Modsat Adonit, har de fleste stylus penne på markedet en tyk gummispids, som gør det svært at orientere sig på skærmen og svært at lave øvelser eller opgaver, der stiller krav til præcisionen. Adonit er derfor det oplagte valg, hvis kun det bedste er godt nok og du ikke går på kompromis med kvaliteten.

TypeStylus
Farve / MaterialeSort
Mål B x H x D12 x 139 x 12 mm
Vægt20 gram

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse