iPad mini 3 16 GB Wi-Fi - grå

1.997 kr - 3.363 kr

iPad mini 3 har en kompakt letvægtsstørrelse, så den let kan holdes i én hånd. Du kan nyde et fantastisk Retina display, innovativt iOS 8 og Touch ID sikkerhed..

EAN: 0888462022194    Producentens varenr.: MGNR2KN/A
     
Forhandler
Pris

iPad mini 3 har en kompakt størrelse og kan nemt holdes i én hånd. Dens superlette og slanke krop har en fedtafvisende overflade af holdbar aluminium som gør, at du ikke sætter mærker på den med fingrene. Denne elegante og kraftfulde tablet fra Apple har et lavt energiforbrug, et batteri, der holder op til 10 timer, en 7.9" Retina-skærm og kameraer til FaceTime og iSight.

Kompakt og elegant: iPad mini 3 har en blot 7,5 mm tynd krop og vejer blot 341 g. Den har en fedtafvisende overflade af holdbar aluminium som gør, at du ikke sætter mærker på den med fingrene.

Klar synsoplevelse: Fotos og videoer har aldrig før været så tydelige, skarpe og detaljerede. Du får et krystalklart billede på en 7.9" Retina-skærm med 2048 x 1536 opløsning og flere end 3,1 millioner pixels. Den praktiske, oleofobiske overflade er resistent over for fingeraftryk. Multi-touch teknologi sikrer, at du har let kontrol over din iPad mini 3.


Enestående ydeevne: Få det bedste ud af alt, hvad du gør med den kraftfulde og kompakte iPad mini 3. Den Apple-designede A7-chip med 64-bit arkitektur sikrer, at enheden kører glat. Den understøttes af en M7 bevægelses-coprocessor, som registrerer bevægelser ved at hente data fra accelerationsmåler, gyroskop og kompas. Det giver et god bevægelsesbaseret oplevelse. Da den styres af den seneste iOS 8 er visuelle effekter, detaljeret grafikker og multitasking ikke noget problem for iPad mini 3. Oveni alt dette har iPad mini nok batteristyrke til at holde længe. Den har op til 10 timers batteritid, til når du skal arbejde og more dig.

Dine egne berøringer: iPad mini 3 har Touch ID med fingeraftrykssensor integreret i Home-knappen. Det gør den mere sikker end nogensinde før. Du kan låse enheden op, bekræfte handlinger eller verificere online-betalinger med dit unikke fingeraftryk.

Få den forbundet: Forbliv synkroniseret og i kontakt med dine yndlings-apps, film eller bøger. Wi-Fi tjenester understøttes med to antenner og MIMO-teknologi (multiple-input, multiple-output). Trådløse forbindelser med dual-band Wi-Fi kan opnå en hastighed på op til 300 Mbps.Der er selvfølgelig 3,5 mm stik til hovedtelefoner, indbygget højtaler og mikrofon til spil, videoopkald til familie og venner eller andet, du måtte have brug for.


Indfang øjeblikket: Med 5 MPx iSight kamera med autofocus, ansigtsidentificering, bagsidelys og objektiv med fem elementer, kommer du ikke til at gå glip af nogle vigtige øjeblikke i dit liv. Du kan indfange alt, hvad der sker på et skarpt billede eller Full HD opløsningsvideo med 3x video zoom. Et FaceTime HD kamera er en hjælp ved dine direkte opkald med 720 p HD videoopløsning og 1.2 MPx fotoopløsning.

Ubesværet betjening: iPad mini 3 har iOS 8, et avanceret driftssystem med nyskabende egenskaber. Continuity tillader, at du kan arbejde med et projekt på én enhed og færdiggøre det på et andet. Så du kan starte på at læse en historie på din iPad mini 3 og færdiggøre det på din Mac eller iPhone. Gennem Family Sharing kan op til 6 mennesker i din husstand dele apps, bøger, dokumenter eller andet. iCloud Drive gør, at du sikkert kan lagre dine data og få adgang til dem fra en hvilken som helst enhed, uanset hvor du er. Med et fyldigt sortiment af gendesignede og optimerede apps vil din iOS 8 oplevelse være problemfri og behagelig.

Inkluderet:
- Lightning kabel
- USB strømadapte

Modelbetegnelse

Produkttype Tablet
Modelnavn Apple iPad mini 3 MGNR2KN/A
Produktserie iPad mini 3

Processor

TypeApple A7 (M7 motion), 64 bit

Harddisk

Type harddisk Flash
Kapacitet (GB)16

Lyd/Grafik

Indbyggede højttalere Ja

Display

Skærmstørr. (tommer)7.9
Type skærm IPS, LED-backlit
Standard LED (Retina)
Touch screen Ja
Maks. opløsning 2048 x 1536
Indbygget webkameraJa
Placering af webkamera Front og bagside
Billedopløsning i megapixel (fronten) 1.2 MP
Videoopløsning i megapixels (fronten) 720p
Billedopløsning i megapixel (bagsiden) 5 MP
Videoopløsning i megapixels (bagsiden) 1080p
Mikrofon Ja
Webkamera-funktioner Autofokus

Interface/forbindelser

Holder til SIM-kort Nej
Netværkskort typeNej
Trådløs standard802.11 a/b/g/n
BluetoothBluetooth 4.0
LightningJa
KortlæserNej

Andet

Type operativsystem (OS)iOS (iPad)
Version af operativsystem iOS 8
Styremåde Touchskærm
Inkluderet softwareCamera, Photos, Messages, FaceTime, Mail, Music, Safari, Maps, Siri, Calendar, iTunes Store, App Store, Notes, Contacts, iBooks, Game Center, Reminders, Clock, Videos, Newsstand, Photo Booth, Podcasts
GPSNej
GLONASSNej
Batteritype Lithium-polymer
Batterilevetid (timer) 10,00
Teknisk information om batteri 23.8 WHr
FarveGrå
Højde (cm) 20,00
Bredde (cm) 13,47
Dybde (cm) 0,75
Vægt (g) 331,00
Producentens Varekode MGNR2KN/A

EAN

EAN-kode888462022194

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse