Windows Store-gavekort: 50 kr

50 kr

Få tusindvis fantastiske apps & spil, En gaveide til alle!, Gavekortet udløber aldrig, Til alle dine Windowsenheder

EAN: -    Producentens varenr.: -
     

Når du køber varer som download hos wupti.com, modtager du kort tid efter din bestilling (normalt indenfor 1 time, dog max 24 timer) en e-mail med link til vores ”Activate Here” portal, hvor du kan downloade både programmet og licensnøglen. Der bliver ikke fremsendt et fysisk produkt til dig. Du downloader og aktiverer blot produktet og er derfor i gang med det samme. Der er 14 dages fortrydelsesret på produktet, såfremt du ikke har åbnet linket til licensnøglen. Når du klikker på linket til licensnøglen, svarer det til, at du bryder forseglingen på produktet og fortrydelsesretten bortfalder herved.

Windows Store-gavekort: 50 kr

Med et Windows-gavekort kan du købe og downloade tusindvis af fantastiske apps, spil og meget mere i Windows Store og Windows Phone Store. Det er en fantastisk gaveide til venner og familie.

Hent fantastiske apps m.m.

•      Fantastisk udvalg til alle dine enheder - Med et Windows-gavekort kan du købe og downloade tusindvis af fantastiske apps, spil og meget mere til din Windows Phone, pc, tablet og Xbox.

•      Dine penge tager med dig – Det er nemt og bekvemt at give et Windows-gavekort. Du skal bare indløse kortet én gang på din Microsoft-konto. Så kan du bruge pengene på din konto til fantastisk indhold, når du er klar til det.

•      Brug det, når du vil – Dit gavekort udløber aldrig, selv når du har indløst det på din konto. Det er klart og parat til brug, når du finder den perfekte app, du har ventet på.

En gaveide til alle

•      Virker overalt – Uanset din stil, kan du være sikker på, at dit Windows-gavekort kan bruges til at købe et stort udvalg eller indhold fra enhver deltagende onlinebutik fra Microsoft, herunder butikkerne for Windows, Windows Phone og Xbox.

•      Kom i gang med det sjove – Giv et Windows-gavekort, så modtageren kan få en masse ud af deres Windows Phone, tablet, pc eller Xbox med det samme ved at downloade fantastiske apps og indhold.

Trin til indløsning

Gavekoden sendes til dig via e-mail. Sørg for at beholde din kode til indløsning.

Sådan indløser du:

På din pc eller tablet med Windows 8.1: Tryk på Store på startskærmen. Skub ned fra toppen eller højreklik og tryk på "Din konto" og angiv koden.

På din Windows Phone 8: Start app'en Tegnebog fra app-listen, og tryk på knappen +. Vælg Microsoft-gavekort, og angiv koden.

I din browser: Gå til https://commerce.microsoft.com, og log på med din Microsoft-konto. Tryk på Indløs kode, og angiv koden.

Juridisk

* Kan ikke indløses i tidligere versioner af Windows og Windows Phone. Windows 8-brugere: Opdater gratis til Windows 8.1 gennem Windows Store.

Den fulde kodeværdi indsættes på din Microsoft-konto og kan anvendes til tilladte køb (der kan gælde undtagelser) hos de deltagende Microsoft-onlinebutikker, herunder Windows Store, Windows Phone Store og på Xbox. Geografiske begrænsninger og saldorestriktioner kan være gældende. Tilgængelige produkter og priser kan variere, afhængigt af område, enhed og tidspunkt. INGEN UDLØBSDATO ELLER SERVICEGEBYRER. Der kan blive pålagt skatter/gebyrer. Internetadgang (tjek betingelser og betaling med din udbyder) og en Microsoft-konto i Danmark er påkrævet. Hvis du vil oprette en ny konto, skal du gå til https://commerce.microsoft.com. Xbox Live er påkrævet ved indløsning online på konsol. Den originale Xbox er undtaget. Betalingsabonnement er påkrævet i forbindelse med visse dele af indholdet. Du skal være mindst 13 år gammel. Et kort kan ikke indløses eller byttes til kontanter, og det kan ikke bruges flere gange eller refunderes, medmindre det er foreskrevet ved lov. Microsoft kan ikke holdes ansvarlig, hvis kortet bortkommer, bliver stjålet eller ødelægges, eller hvis det bruges uden ejerens tilladelse. Vilkår og betingelser for anvendelse af kortet og oplysninger om landespecifikke begrænsninger er tilgængelige på www.microsoft.com/da-DK/giftcard og kan ændres uden varsel. Ugyldig, hvor det ikke er tilladt eller er begrænset som følge af lovgivningen. Kort og koder er udstedt af ©/™/® Microsoft Corp., en Washington-virksomhed, og/eller Microsofts associerede virksomheder. Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399 USA

 

SprogDansk
TypeDownload
SoftwareproduktGavekort

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse