Tritton Kunai Universal Wireless Headset

687 kr

Virker med PC, PS3, PS4 og Xbox 360, Robust og komfortabelt design, Foldbar mikrofon, Separat chat og lyd volumefunktion

EAN: -    Producentens varenr.: -
     

Tritton Kunai Wireless stereo headsetet er et alsidigt produkt du kan bruge på forskellige platforme såsom PlayStation 3 o 4, samt Xbox 360, PC, Wii U, Mac og mere til. Takket være et design med gaming for øje er Tritton Kunai Wireless et komfortabelt headset at have på hovedet selv i lange spilsesssioner. Lyden er høj kvalitet og bare generelt høj for at du kan mærke lyden og ikke blot høre den fra de 40mm store højttalere med neodymium magneter. Alt dette samtidigt med at du får en trådløs frihed på op til 10 meter. 

Tritton Kunai Wireless stereo headsetet passer til stort set alle dine gaming enheder så du kun behøver en enhed og samtidigt slipper du for kabelhelvedet da Tritton Kunai Wireless er trådløse. 

Med brugeren i fokus så er Tritton Kunai Wireless udviklet til at være behagelig og ikke nok med det så er det også fyldt med smarte funktioner, som fx det at mikrofonen kan foldes opad og væk fra dig når du bare vil høre musik eller spille alene, men samtidigt med at mikrofonen vippes opad slukker den også, så mute-funktionen er nemt tilgængelig. Lyden fra spil og chat kan individuelt tilpasses via headsettet så du hurtigt kan fokusere dig på det, som er vigtigt (en funktion der kun er tilgængelig for PS3 og Xbox 360).

TypeHeadset
PlatformMulti
Farve / MaterialeSort
TrådløsJa
Hvad indeholder pakkenKunai headset, Base Xbox 360 analog adapter, Xbox LIVE communicator kabel, 3.5mm/3.5mm kabel til PS4, Wii U, telefoner og tablets
MikrofonJa
Responsbåndbredde20 - 20000 Hz
Kompatibelt medPlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, PC, Mac, Telefon, Tablet, VITA, Nintendo Wii U

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse