Elgato Game Capture HD - 1080P - PC/Mac

1.258 kr

Del dine skills med hele verden

EAN: -    Producentens varenr.: 1GC10880100
     
Forhandler
Pris

Dine skills. Forevigede
Spiloplevelsen handler om at dele. Med Elgato Game Capture HD kan du optage dine Playstation eller Xbox spil til en Mac eller pc, og dele rejsen med dine venner, fans og fremtidige generationer.
Vær den bedste
Elgato Game Capture HD anvender avanceret hardware og H.264 komprimering for at fange dit spil i fantastisk 1080p Full HD, samtidig med at filstørrelsen er lav. Samtidig sender konsollen billeder videre til dit tv via HDMI, så du kan nyde dit spil på en stor skærm - i ligeså god kvalitet.
Vær effektiv
Elgato Game Capture HD behøver ikke en masse kabler eller strømforsyninger for at optage dit spil. Med Game Capture HD kan du tilslutte Xbox 360 og Playstation 3 til Game Capture HD med kun ét kabel. Og eftersom Game Capture HD kun er på størrelse med en kortspil, kan du være sikker på at den ikke vil fylde en masse unødvendig plads.
Vær forberedt
Du ved aldrig, hvornår et øjeblik, der er vær at fange, opstår. Med Flashback Recording er Elgato Game Capture HD din bedste backup.
Flashback Recording giver dit spil en timeshift funktion, så du enkelt kan gå tilbage i tiden på din Mac eller pc og klikke på optagerknappen retroaktivt. At genopleve storhed har aldrig været mere enkelt.
Bliv hørt
Anvend blot en mikrofon, der er tilsluttet din computer, find den perfekte balance med din spil-lyd eller lad programmet sænke lyden på spillet automatisk, når du taler. Med den nye Live Commentary funktion er alt dette blot ét klik væk. Nu er det op til dig at tænke på noget smart at sige.
Vær social
Med Elgato Game Capture HD handler det ikke længere kun om dig og spillet. Med et klik kan du dele dit spil med dine venner og fans på YouTube, Facebook og Twitter.
Specifikationer:
Grænseflade: USB 2.0
Input: Xbox 360 (ukrypteret HDMI), Playstation 3 (A/V in)
Udgang: HDMI (pass-through)
Opløsninger: 1080p (samtidig 60 fps til pass-trough og 30 fps capture), 1080i, 720p (60 eller 30 fps capture), 576p, 576i, 480p, 480i, 288p,240p
Mål: 73 x 24 x109 mm
Systemkrav:
Mac: OS X 10.7 eller nyere, 2,0 GHz Intel® Core 2 Duo CPU
Pc: Windows 7, 2,0 GHz Dual core processor, lydkort
4 GB RAM, indbygget USB 2.0 port
Tilslutning til internettet kræves
for at downloade Elgato Game Capture HD software.
Understøttede sprog: Dansk, tysk, engelsk, spansk, fransk, italiensk, hollandsk, portugisisk og svensk.

Overskrift

ProducentElgato Systems

Videosignal

Videoindgang / Video-interfacerHDMI

Farve

FarveSort

Service & Support

Garanti1 år

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse