DualShock 4 trådløs controller til PS4 (blå)

475 kr - 599 kr

DualShock 4 trådløs controller giver dig fuld kontrol og mulighed for at dele dine største øjeblikke med dine venner.

EAN: 0711719201397    Producentens varenr.: 9201397
     
Forhandler
Pris

DualShock 4 controlleren til PlayStation 4 er udstyret med nye innovationer for at levere mere fordybende spiloplevelser. Funktionerne omfatter en meget følsom seks-akset sensor samt et touch pad placeret på toppen af controlleren, som tilbyder helt nye måder at spille og interagere med spil på. Den nye Share-knap gør, at video-streaming og deling blot er et tryk væk.

Share-knap. Hvorfor ikke dele dine triumfer og resultater med venner via populære sociale netværk med et tryk på en knap?

Indbygget mono højttaler og headset jack. Få detaljerne til at skille sig ud. Nyd hifi lydeffekter gennem controlleren og chat med venner online via et headset.

Forbedret vibration. Du vil Ikke blot kunne se og høre alt i endnu dybere detaljer, du vil også føle det, takket være de intense vibrationsmotorer.

Touch Pad. Guide, bevæg eller tegn med Touch Pad. Placeret på forsiden af controlleren, vil det frigøre den måde du spiller på.

Light Bar. Fire farvede lysdioder giver en enkel måde at identificere spillere på, og hurtigt at se nyttige game oplysninger, såsom når en figur tager alvorlig skade.

Modelbetegnelse

Produkttype Controller
Modelnavn PS4 Dual Shock 4 Blue, 1000175

Generelle specifikationer

PlatformPlayStation 4
Trådløs teknologiJa

Andet

Farve Blå

EAN

EAN-kode711719201397

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse