Sony PlayStation 4 - Jet black

2.558 kr - 2.843 kr

Sony PlayStation 4 - Spilkonsol - 500 GB HDD - jet black

EAN: 0711719268475    Producentens varenr.: 9268475
     
Forhandler
Pris

PlayStation 4-systemet er det bedste sted til spil med dynamisk, tilsluttet gaming, stærk grafik og hastighed, intelligent personlig tilpasning, dybt integrerede sociale muligheder samt innovative funktioner for sekundær skærm. Med en kombination af nyskabende indhold, fængslende spiloplevelser, alle dine foretrukne apps til digital underholdning og eksklusive PlayStation-spil har PS4-systemet virkelig fokus på spillerne.
PS4-systemet har fokus på spilleren for at sikre, at de bedste spil og de mest medrivende oplevelser er mulige på platformen. PS4-systemet giver verdens bedste spiludviklere mulighed for at slippe deres kreativitet løs og skubbe til grænserne for spil via et system, der er tilpasset specifikt til deres behov. PS4-systemet er opbygget omkring en kraftfuld, speciel chip, der indeholder otte x86-64 kerner og en topmoderne 1.84 TFLOPS grafikprocessor med 8 GB ultrahurtig GDDR5 samlet systemhukommelse, som letter spiludviklingen og øger mulighederne for indhold på platformen. Slutresultatet er nye spil med flot og detaljeret grafik og virkelig medrivende oplevelser.
Deltag i masser af personlige udfordringer med dit fællesskab, og del dine episke triumfer med et tryk på en knap. Bare tryk på "SHARE-knappen" på controlleren, gennemse de seneste minutters gameplay, tag det og gå tilbage til spillet - videoen uploades, mens du spiller. PS4-systemet forbedrer også muligheden for, at andre kan kigge med, ved at give mulighed for at sende dit gameplay i realtid.
PS4-systemet kan lære dine præferencer at kende. Det lærer, hvad du kan lide og ikke kan lide, så du kan opdage indhold, der er forudindlæst og klart til brug på din konsol i dine foretrukne spilgenrer eller fra dine foretrukne udviklere. Spillere kan også gennemse spilrelaterede oplysninger, der deles af venner, se venners gameplay uden problemer eller indhente oplysninger om anbefalet indhold, herunder spil, tv-programmer og film.

ProduktbeskrivelseSony PlayStation 4 - Spilkonsol - 500 GB HDD - jet black
TypeSpilkonsol
Intern hukommelse500 GB HDD
Spil controllerDualShock 4 - trådløs
MedietypeBlu-ray
NetværkWi-Fi, Bluetooth 2.1 EDR, Gigabit Ethernet
FarveJet black
Dimensioner (B x D x H)27.5 cm x 30.5 cm x 5.3 cm
Vægt2.8 kg
Udstyr inkluderetHøretelefoner med ledning, USB kabel, HDMI kabel

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse